Będzie widoczna rodzina z dzieckiem w Leo Rougew okolicach Radkowa, Wambierzyc, Czermnej i innych zdrojowych miejscowości. Może kogoś spotkam zachustowanego albo ktoś ma ochotę na grila w ośrodku w Radkowie?
Będzie widoczna rodzina z dzieckiem w Leo Rougew okolicach Radkowa, Wambierzyc, Czermnej i innych zdrojowych miejscowości. Może kogoś spotkam zachustowanego albo ktoś ma ochotę na grila w ośrodku w Radkowie?
Agnieszka 24.08.2003
Aleksandra 07.07.2007
bprusek cudownego wypoczynku ! Kotlina Kłodzka podobno przepięknaTata Szymka ma tam nas kiedyś zabrać, ale niestety nie w tym roku
Bawcie się wspaniale!! ( Wy i Leo rouge)
Szymon - moje kwietniowe słońce
My chyba pojedziemy do Kudowy 16-17 sierpnia o ile nie będzie ekstremalnego upału. Też w Leo Rouge ! będziemy was wypatrywać
Heja może jak spikniemy nasze leosie to się rozmnożą?
![]()
Karina - 2007r.
Lila - 2009r.
Witold - 2014r.
Gerald - 2016r.
miedziana dzięki za życzenia
kam.xt może się spotkamy, spróbuję ustalić nasze zwiedzanie żeby 16 była Kudowa Zdrój![]()
Agnieszka 24.08.2003
Aleksandra 07.07.2007
o rany w dzieciństwie prawie co roku jeździliśmy na wczasy do Międzygórza.Ostatni raz byłam juz z mężem rok przed powodzią.Achh musze tam zabrać moje dzieciaki nad wodospad.
He, he...
Byłam, ale we wcześniejszym terminie (20-26 lipca) i też w leo rouge![]()
Mignęła mi jakaś mama w kolorowej chuście w Kudowie.
Ania, mama Jaśka (26.08.04), Zuzi (14.03.08), Jagódki (18.04.16) i Józia (31.01.19)
i pomysleć, ze zdarzylo mi sie kiedys, że mieszkałam w Kudowie. mogłabym Was zaprosić, ale teraz mieszkam w zupełnie innej części kraju.
zwiedzajcie, pijcie wodę i napawajcie się pięknem kotlinyzazdroszczę trochę...