Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 38

Wątek: Targi Moje Dziecko - Warszawa Torwar

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Smile Targi Moje Dziecko - Warszawa Torwar

Noooo pierwszy raz widziałam tyle chuściochów w jednym miejscu!!! Wisiadła też były ale powiedzmy, że w tłumie ich nie widziałam...

Wszystkim, których minęłam i których niechybnie moja grzeczna córeczka zdzieliła żółtym balonem macham z pozdrowieniem!

Chustonoszka Awatar Kredk@

Domyślnie

Balonem nie dostałam , ale mam podobne wrażenia. Normalnie więcej chust było i "jedynie słusznych" sprzętów do noszenia niż tych "niesłusznych". ALe i tak podziwiam Państwa z bliźniaczą emmaljungą za determinację w forsowaniu alejek!!!
    Widziałam tyle mam z chustami, że nawet nie próbuję wymieniać. Poznałam zosinąmamę, pozdrawiam i dziękuję za szybkie, ale jakże skuteczne i trafne szkolenie z plecaka.
    Ostatnio edytowane przez Kredk@ ; 30-08-2010 o 14:32 Powód: literówka

Chusteryczka

Domyślnie

ja bylam chyba o innej porze bo jakiegoś zatrzęsienia chust nie widziałam za to wysiadła i owszem i dzieci okrutnie się drące w owych również :/ a może na chusty nie zwróciłam większej uwagi bo dzieci były grzeczne, a poza tym dla mnie to "naturalne środowisko" a wisiadło z wrzaskunem to dziw jednak

a mucha to miałby używanie na tych rodzicach co z wózkami, nie tylko bliźniaczymi, się w tłumie przepychali moi znajomi przyjechali z córą przeszli jedną alejkę i zostali na końcu przy pufach bo stwierdzili że organizacja be, za ciasno, ludzi za dużo ...
    Ostatnio edytowane przez joleczka ; 30-08-2010 o 14:36

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Ja byłam z Ewką na plecach w Bondolino, macham mamie w zielonej chuście, która się do mnie uśmiechnęła przy wejściu
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

ja zatrzesienia chustowego tez niedoznalam...
    ale dziekuje za pomoc Magdzie w okielznaniu chusty kolkowej
    polubilismy sie
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chustofanka Awatar ladidadi
    Miejscowość
    warszawską Pragę zamieniła na Jabłonnę :)

Domyślnie

Potwierdzam, mam-nosicielek było mnóstwo Tatów troszkę mniej.

Ja się uśmiechałam i miałam Mańke w zielonej chuście hihi A innej zielonej nie dostrzegłam

Wogólę z mężem śmieliśmy się że nasza " mafia " jest wszędzie - nie jestem w stanie zliczyć ile zaobserwowałam mam znanych mi ze zdjęć na chustoforum ;D
    Możecie się z Nas śmiać i poniżać Nas na każdym kroku. Ale my mamy dla was coś nowego,mamy bomby domowej roboty ... bo robimy w wielo

Marta, Matka Polka Karmiąca

KLUB MAM W JABŁONNIE

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

to Grecja była czy jakaś zara? Nie ma bata, przy trzecim spotkaniu padniemy se w objecia
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustoholiczka Awatar karolinka251
    Miejscowość
    warszawa-kamionek

Domyślnie

ja byłam z Młodą w chustoMT z Nati( żółty pasiak)

Chustofanka Awatar ladidadi
    Miejscowość
    warszawską Pragę zamieniła na Jabłonnę :)

Domyślnie

W Grecji się lansujemy Nas wiecej spotkać można po praskiej stronie Warszawy więc jakby co ustalamy : widzimy się i rzucamy się sobie w objęcia haha
    Możecie się z Nas śmiać i poniżać Nas na każdym kroku. Ale my mamy dla was coś nowego,mamy bomby domowej roboty ... bo robimy w wielo

Marta, Matka Polka Karmiąca

KLUB MAM W JABŁONNIE

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

My byliśmy w niedzielę rano tzn chwilę po 10 i poza miumi nikogo w chuście nie widziałam aż zdziwiona byłam, potem się zmyliśmy bo tłum się zrobił

pozdrowienia :*

Chustomanka Awatar anmuszka
    Miejscowość
    Warszawa Bemowo

Domyślnie

My bylismy okolo 12. No i widziałam mamę w niebiesko - paskowej kólkowej i sie tylko usmeichnelam bo moja Młoda nie byla jeszcze w MT. No a potem widziałam mame w polekoncie w kolorze jasnym? I tyle.

Chustomanka Awatar Szczuru
    Miejscowość
    stolyca ;)

Domyślnie

My byliśmy koło 11-12 i wózków był full,my co prawda też z wózkiem bo jeszcze słabo w chuście i na torwar nie najbliżej,ale się zostawiło w szatni przy gazetkach i można było śmigać.
    Dzięki wieeelkie dla Julity za pokazanie jak się dociąga jak należy i zamotanie mojego małża w podwójnego iksa ,wrócił do domu to ćwiczył Lila ma tatusia aktualnie dość

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

A ja was wszystkie widziałam Nie jestem w stanie napisać ile i jakich chust, ale trochę ich było i zapewniam Was, że z mojej perspektywy więcej było chust niż wisiadeł. No niestety wózków było najwięcej

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

No ale i rodziców z maluchem takim może ze 3 miesiące w wisiadle włożone (!) przodem do kieruku, a tyłem do rodzica widziałam ;/

Chustomanka Awatar Szczuru
    Miejscowość
    stolyca ;)

Domyślnie

fakt było.

Chustonoszka Awatar Malgo
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

My byliśmy z wózkiem, ale większość czasu pustym, bo Tosiek na ramieniu u taty. Nie miał ochoty na chustę, co mnie załamało, bo chciałam należeć do mafii .
    W sumie wózek się przydał, bo woził nowe pieluszki i służył do obrony przed taranującymi nas innymi wózkami.
    Widziałam kilka fajnych chustomam z cudnymi dzieciaczkami i oczywiście nasze forumowe bizneswomen w najlepszych stoiskach na targach .
    Niestety trafiliśmy chyba na godzinę nalotu wisiadeł i to głównie przodem do świata . Smutne.

Mnie to się marzą takie targi "Chusty.info", co bym mogła sobie na nich wszystkie chusty ze sklepików pomacać, pieluszki pooglądać i inne handmejdowe cuda. To by dopiero były targi...
    Ostatnio edytowane przez Malgo ; 30-08-2010 o 21:36 Powód: lit.
    wcześniej malgorozza

Chustofanka Awatar pani_olo
    Miejscowość
    Warszawa, Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aga_o Zobacz posta
    No ale i rodziców z maluchem takim może ze 3 miesiące w wisiadle włożone (!) przodem do kieruku, a tyłem do rodzica widziałam ;/
    o boszz.. to ja chyba na tę samą trafiłam, co to jeszcze butelką małego w tym wisiadle karmiła, przodem do świata!!!

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malgorozza Zobacz posta

Mnie to się marzą takie targi "Chusty.info", co bym mogła sobie na nich wszystkie chusty ze sklepików pomacać, pieluszki pooglądać i inne handmejdowe cuda. To by dopiero były targi...
    o tak tak tak i cała mafia chustowa i wisiadła konfiskowane na wejściu

Chustonoszka Awatar Tolusia30
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

error
    Ostatnio edytowane przez Tolusia30 ; 30-08-2010 o 22:37
    Pyzatka (3.10.09)

Chustonoszka Awatar Tolusia30
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

ja bylam w niedziele tuz po 10.30 i chuciochow bylo zatrzesienie.Moja Mala niestety w wozku spala (pierwszy raz od niepamietnych czasow w nim zasnela
    a ja wzielam swoja kolkowa na potrenowanie i nie udalo sie....
    Pozdrawiam wszystkich zachustowanych
    Pyzatka (3.10.09)

Uprawnienia umieszczania postów