Pokaż wyniki od 1 do 20 z 470

Wątek: Monkey snuggles - kto chętny?

Mieszany widok

Chustomanka Awatar carissima
    Miejscowość
    Oborniki Śl

Domyślnie

No ja jestem nawet ciekawa co wymyślili jeszcze w tym UC. Paranoja jakaś!!!!

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

a jak ten vat ma się do cen pieluch? tzn ile to wyjdzie do dopłaty na pieluchę.

No i już nie dawkuj...

ps. rewidowana tzn że porozrywali nam pieluchy, żeby sprawdzić, czy nie szmuglujemy czegoś w środku?
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chustomanka Awatar Magda&Franio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

z rewidowaniem- to ddokładnie tak jak jul napisałaś, paczka rozcięta ponownie zaklejona mega ilością taśmy z logoo poczty polskiej, a pieluchy w środku porozpinane napy i porozkładane widać, że je ktoś przeglądał

Do moich sąsiadów zadwoniła dzisiaj pani celnik i sąsiedzi mają przedstawić poprawione faktury zawierające towar oraz KOSZTY WYSYŁKI a także przygotować specyfikację towarową towaru w paczce (cokolwiek to znaczy) bo przedstawiona przez nich wcześniejsza faktura (dokładnie taka sama jaką przedstawił mój mąż) nie wypełnia warunków specyfikacji
    Ostatnio edytowane przez Magda&Franio ; 17-11-2011 o 12:44

Chustoholiczka Awatar szast.prast
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

rozumiem, że do nie koniec vatowych wyliczeń? proponuję więc, żeby całość vatu z wszystkich ovatowanych paczek rozdzielić proporcjonalnie na wszystkie zamawiające.
    czy możemy Ci jeszcze jakoś pomóc?

Chustonoszka Awatar biankaaa
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Szczerze, w głowie mi się to nie mieści!

BTW niedługo przeprowadzam sie z rodzina do usa, w razie czego możecie na mnie liczyć jeśli chodzi o przywóz pieluszek moze nie hurtowo, ale w miare możliwości napewno )) Dziewczyny walczace z uc, macie pierwszenstwo ))

Chustomanka Awatar Magda&Franio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Dziewczyny możecie poszukać gdzieś jak tą specyfikację towarową tych pieluch zrobić?

Wiecie co w tym UC to się walneli z vatem 23%,
    sprawdziłam na paragonach za pieluchy kupione w pieluszkarni i jak jak byk jest, że jest to vat 8%!
    Mowa jest o tym o tym załącznik nr 3 ustawy o vat nr 76. Symbol PKWiU 21.22.12-30.10 Pieluszki, wkładki do pieluch i podobne artykuły sanitarne dla niemowląt
    Ostatnio edytowane przez Magda&Franio ; 17-11-2011 o 13:31

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Magda&Franio Zobacz posta
    Mowa jest o tym o tym załącznik nr 3 ustawy o vat nr 76. Symbol PKWiU 21.22.12-30.10 Pieluszki, wkładki do pieluch i podobne artykuły sanitarne dla niemowląt
    Właśnie miałam Ci to podesłać
    Jeśli chodzi o specyfikację to powinno wystarczyć : Pielucha wielorazowa (lub materiałowa wielorazowa) i ilość sztuk.

Uprawnienia umieszczania postów