Pieluszki dotarły!!!!Są wspaniale, takie mięciutkie..Dziewczyny dla Was buziak wielki za tyle pracy, którą włożyłyście aby pieluchy do nas sprowadzić i porozsyłać!!!!!!!!!
Pieluszki dotarły!!!!Są wspaniale, takie mięciutkie..Dziewczyny dla Was buziak wielki za tyle pracy, którą włożyłyście aby pieluchy do nas sprowadzić i porozsyłać!!!!!!!!!
Moje również dotarły, dziękuję serdecznie osobom zaangażowanym w zamówienie
I mam nadzieję, że te problemy z pocztą i urzędem szybko się skończą.
Dziewczyny może nowe pieluchowe zamówienie kto chętny?
Chciałabym zrobić znowu duże zamówienie 35sztuk pieluszek, ze względu na korzystną cenę oraz same wybrałybyśmy tkaniny!
Ostatnio edytowane przez Magda&Franio ; 08-08-2012 o 14:20
chętna![]()
cenowo przedział pewnie 70-80zł za sztukę, $ ma teraz odrobinę wyższy kurs niż przy poprzednim zamówieniu oraz chcę zamówić wszystko jedną paczką więc płacimy cło i vat
Wieczorem dodam forki uszytych już pieluch z tych tkanin, co prawda innych firm ale łatwiej będzie sobie wyobrazić
chcę zamówić 4 wzory na pewno te:
![]()
Ostatnio edytowane przez Magda&Franio ; 08-08-2012 o 18:21
ja też bym była chętna![]()
J. 2010, W. 2013, A. 2021
a zniżka byłaby tylko na pieluszki, czy też inne artykuły - np. wełniaki?
Co do zniżki to pewnie na wełniaki by również była. Na facebooku na fanpage'u MS są kody rabatowe w tym tygodniu na wełnę.
Dziewczyny ja sobie dzisiaj zamówiłam pieluszki i kocyk w MS, stwierdziłam, że skoro zainteresowanie takie małe tutaj na wątku to na pewno nie uzbieramy tych 35sztuk do grupowego zamówienia.
szkoda
J. 2010, W. 2013, A. 2021