Brakuje mi jeszcze wpłat od
Murmle
szast prast
mamaDi
Olban
Pamietajcie też o adresach!!!!
a będziesz jutro to bym ci gotówkę dała?
jeśli nie to zmuszę męża żeby zrobił przelew jak najszybciej tylko prześlij mi jeszcze raz adres bo możliwe, że nie mam.
Fistaszek jest z nami od lutego 2011
jeszcze brakuje kilku adresów do wysyłki - MamaDi, lilka_l i carissima - podeślijcie je proszę - albo od razu mi, albo aginii.
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Wpłaciłam właśnie, przepraszam, że dopiero dziś i dziękuję.
Pzdr
![]()
ZAPRASZAM: http://puppino-handmade.blogspot.com/
WYMIANKA http://chusty.info/forum/showthread.php?t=74046
Pieluszki dotarły! Są śliczne, cudny materiał i wyglądają na chłonne. Wzór ciasteczkowy imo znacznie fajniejszy niz na zdjęciu
Dziewczyny - bardzo, bardzo dziękuję za organizację całego przedsięwzięcia, szczególnie że do najłatwiejszych nie należało![]()
cieszę się, ze doszły - dzięki za info
A ciasteczka oprócz urody jeszcze mają dosyć grubą/solidną dzianinę, więc powinny dobrze chłonąć i chyba dobrze się starzeć (niestety dzianinka w moich tukanach okazała się delikatniejsza)
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Malina na bazarku pieluszkowym wystawiała ostatnio MS właśnie w ciasteczka i wizualnie prezentowały się bez zarzutu mimo użytkowania. Tak jka Jul stwierdziłaś odbierając na spotkaniu wszystkie pieluchy to różniły się nie tylko wzoremale także typem dzianiny z której są uszyte.
oj dziewczyny nie drażnijcie.... my wciąż czekamy![]()
sukcesywnie wypuszczam, ale wciąż czekam na ostatnie 2 adresy... Wolałabym resztę wysłać za jednym zamachem, zwłaszcza, że dzieci właśnie zaczęły mi chorować.
żona TEGO Jaśka
jul czy mogłabyś wysłać pieluski dziś ewentualnie jutro? zbliza sie weekend i fajnie gdyby przyszły przed nim.
Z mojego punktu widzenia fajnie by było gdyby wszyscy już zapłacili. Właśnie spadł śnieg a kombinezon puchowy dla mojego dziecka zamówiony u Lindy czeka nadal na nas nieopłacony....
Nasze małpy też już z nami. Jeszcze raz wielkie dzięki
Majka przymierzyła jedną pieluszkę -na 16 kilogramowca też pasuje
Ciekawe czy będzie pasować na moją 3 kg kruszynkę? Chyba troszkę poczekamy
Generalnie pieluszki podobają mi się wizualnie i technicznie - a reszta wyjdzie "w pranie"
Jul, a Ty całą resztę pieluszek trzymasz, czy część jest w drodze już?
J. 2010, W. 2013, A. 2021
Związałam, zakneblowałam i przetrzymuję w lochu
Zostały jeszcze u mnie ostatnie dwie przygotowane koperty (ostatnie adresy dostałam dopiero dzisiaj) i wypisane awiza, chciałabym je wysłać razem, żeby już więcej na pocztę nie latać - jedna wysyłka poszła w poniedziałek (dziewczyn, których adresy i wpłaty dotarły przez weekend), druga we wtorek (to w tej wysyłce były pieluszki espejo i lilki).
żona TEGO Jaśka
Aginia jak Ftranek uśnie to napiszę wyliczenie ile dla mnie $ i wyśle pw