Strona 2 z 24 PierwszyPierwszy 1234567891012 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 40 z 470

Wątek: Monkey snuggles - kto chętny?

Chustomanka Awatar Magda&Franio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Dziewczyny na facebooku jest informacja, że niedługo będą nowe wzory dostępne dlatego obecnie jest wyprzedaż tego co jest na stanie (szkoda tylko że same dziewczyńskie). Może więc poczekamy aż będą jakieś nowości i wtedy zamówimy jedną paczkę, tym bardziej, że chyba większość zainteresowanych z warszawy jest? A może przy większym zamówieniu jakiś rabat dostaniemy...
    Ja bym chciała dwie nocne

Demona czy mogłabyś powiedzieć coś na temat czasu ich schnięcia, czy wszystkie wkłady chłonne są wszyte do formowanki, czy coś się wpina wkłada etc ?

Chustomanka Awatar sharkah
    Miejscowość
    pod Warszawą

Domyślnie

My mamy 4 sztuki MS - wkłady nocne są wpinane i dość szybko schną (jak na bambus oczywiście).

Potwierdzam, że na chude dzieciaki te pieluszki są super - uwielbiam je no i nie ma żadnego problemu z upychaniem wkładów, jak na przykład w bitti boo.

Technicznie pielucha i wkłady wyglądają tak:

Ostatnio edytowane przez sharkah ; 25-09-2011 o 12:01 Powód: zdjęcia

Chustoholiczka Awatar sheana
    Miejscowość
    Puszcza (krk)

Domyślnie

A mogę głupio spytać, jak je się zmniejsza? Bo mam jedna od Demony zresztą - moja ukochana pieluszka. Jak przyszła była ciut duża, ale Laura szybko dorosła, więc nie spinałam jej, ale jedyne do czego można dopiąć te napki, to rząd napek w pasie i nie bardzo to ogarniam. Ktoś wie?

Na chude dziecię super, robią taki piękny zgrabny kuperek. Pewnie kupię ich troszkę na wiosnę już, bo teraz jednak kieszonki bardziej mi pasują. Acha, mam dzienną.
    Lauron(Smo) 12.06.2010, Bruno(Gadzinka) 12.01.2012

Chustomanka
    Miejscowość
    Trójmiasto

Domyślnie

Ja też chętnie bym dołączyła do zamówienia - 1 sztukę chciałabym wypróbować.

J. 2010, W. 2013, A. 2021

demona
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Magda&Franio Zobacz posta
    Demona czy mogłabyś powiedzieć coś na temat czasu ich schnięcia, czy wszystkie wkłady chłonne są wszyte do formowanki, czy coś się wpina wkłada etc ?
    Rozkłada się na części pierwsze (wkłady są na napy) i schnie szybciej niż BBH, ale wiadomo, szału nie ma i swoje musi schnąć chyba 24h jeśli dobrze pamiętam.

Sheana, musi się je jakoś zmniejszać, bo mają napki z przodu, a jakby to było za mało to trzeba newborny kupić

Edit: a jakby zawinąć do wewnątrz przód i zapiąć na te nizsze napy z przodu
    Ostatnio edytowane przez demona ; 25-09-2011 o 14:27

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ja również chętnie dopiszę się do zamówienia. W zamian dla chętnych mogę gDiapers dostarczyć

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

sharkah i demona bardzo dziękuję za super zdjęcia poglądowe. Podsumowując formowanka monkey snuggles jest w stylu SIO.
    Ponieważ zdjęcia poglądowe potwierdziły jedynie, że jeszcze bardziej chcę je mieć NA PEWNO je zamówię gdy będą nowe wzory
    Już się ich nie mogę doczekać..

Chustoholiczka Awatar sheana
    Miejscowość
    Puszcza (krk)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    Sheana, musi się je jakoś zmniejszać, bo mają napki z przodu, a jakby to było za mało to trzeba newborny kupić

Edit: a jakby zawinąć do wewnątrz przód i zapiąć na te nizsze napy z przodu
    Dokładnie tak kombinowałam, ale jakoś coś nie wygląda wtedy ta pielucha. No ale koniec końców nie było potrzeby, zapinałam najciaśniej jak się dało i już
    Lauron(Smo) 12.06.2010, Bruno(Gadzinka) 12.01.2012

Chustomanka Awatar aska.jb
    Miejscowość
    Warszawa - Tarchomin

Domyślnie

ja też bym była chetna jak będziecie zamawiać

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Dzięki dziewczyny za zdjęcia! Tak myślę, że może lepiej by było zamówić w UK bo cena podobna, a przy okazji w tym sklepie http://www.babybotsboutique.co.uk/ jest dużo innych pieluch i mozna by cos jeszcze wypróbować...no i szybciej dotrą Ale teraz i tak wyboru brak, trzeba czekać na nową dostawę....może i lepiej bo kase trzeba uzbierać
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

demona
    Guest

Domyślnie

Aginia, zamawiałam i w USA i w UK i z USA zdecydowanie taniej wyszło i większy wybór.

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Good Morning,

Shipping for 5-6 diapers would be about $25 for first class mail, or $35 for priority mail. The website is set up to calculate international shipping, but if the prices seem wrong please let me know.

The new design diapers will be available starting next monday October 3.
    Thanks!
    Renee

Dziewczyny powyżej wkleiłam odpowiedź rene na zapytanie o to kiedy będą nowe wzory. I będą 3 Października! Na pewno zamawiam. Jeśli chcecie możecie się przyłączyć

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Myślę, że też się skuszę oby tylko z nowymi wzorami nie było nowych cen. Proponuje w poniedziałek skontaktować się przez pw, zrobić jedno zamówienie i podzielić się kosztami przesyłki

Magda - ile chcesz kupić pieluszek? ja pewnie jedną, góra dwie...

Chustoholiczka Awatar szast.prast
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

pochwalcie się swoimi małpkami jak już przyjdą

Chustomanka
    Miejscowość
    Trójmiasto

Domyślnie

Magda&Franio, w jakim sklepie będziesz zamawiać?

J. 2010, W. 2013, A. 2021

Chustonoszka Awatar biankaaa
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Jak juz pisalam chetnie zamówię z Wami - 2 szt nocnych. koszt wysylki podzielimy po rowno

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Dziewczyny zamówię pieluchy bezpośrednio u renee czyli na monkeysnuggles.com Ponieważ w międzyczasie wymieniłam z renee kilka wiadomości poniżej jest kilka info.
    UWAGA W NOWEJ DOSTAWIE NIE BĘDZIE PODZIAŁU NA NOCNE/DZIENNE PIELUCHY, PONIEWAŻ NOWE BĘDĄ JESZCZE BARDZIEJ CHŁONNE

The new design will not have regular vs. overnight options. They are more absorbent than our current OS design and will have optional doublers available to order separately. You can, of course, order individual diapers at any time from the website but he discount pricing is only for a random assortment of prints, sorry.

A propo zniżek renee napisała, że żeby było taniej możemy zamówić 12 (dozen) za 240$ tylko ona wtedy losowo wybiera kolory jest 6 kolorów po dwie sztuki albo też
    Another option would be to set up a wholesale account for group ordering, but the minimum first order is $500. Wholesale rates are 40% off our retail prices.
    Albo tak jak w zdaniu powyżej założyłabym konto dla dystrybutorów i zamówiła za 500$ pieluchy z 40% rabatem? Ok dla mnie nie ma problemu zapłacę kartą te 500$ zmieści mi się to w limicie, tylko od paczki z zadeklarowaną wartością 500$ plus przysyłka na pewno zapłacimy vat i cło. Jestem dzisiaj za bardzo zmęczona by przeliczyć co się bardzie opłaca.
    Ktoś zna się na vacie i cle i to policzy?

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A może dałoby radę zamówić z rabatem wiekszym albo mniejszym ale z wysyłką w USA ( ktoś ma znajomego???) a ta osoba wysłałaby zwykła paczkę i wtedy chyba omijamy vat i cło

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa Białołęka

Domyślnie

Magda&Franio
    jestem megazmęczona, bo mój przedszkolak się rozchorował więc liczyć nie będę, ale dla mojej panienki wezmę 3 sztuki (bo już mi wyrosła z nocnych lulu) a fakt, że mają być bardziej chłonne baaardzo mnie cieszy

demona
    Guest

Domyślnie

Zapytaj Renee czy wysle Wam prywatnie jako prezent, bez faktury Mi wysyłąła kiedyś fakturę bez kosztów przesyłki, żeby było do 150$. Tylko wtedy na 2 przelewy jej płaciłam, bo jakby co UC chce dowód wpłaty (jeden na 150, drugi na przesyłkę). Przy prezencie nie powinno być problemu.

Edit: nie wiem jaka jest stawka cła na pieluchy, ale razem z VAT to wyjdzie minimum plus 30%.

Uprawnienia umieszczania postów