dzieki dziewczyny
dzieki dziewczyny
Kubuś (7.7.2005) i Ninusia (13.7.2007)
Nubik - nosidła ergonomiczne, MT
moj blog
POŁOŻNA))))) i DOULA - wsparcie dla przyszłych rodziców
MASAŻ SHANTALA oraz Doradca Laktacyjny CNoL - Lublin i okolice, zapraszam![]()
DORADZTWO CHUSTOWE - Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule®
gosia_nubik
![]()
dzisiaj listonosz mi przyniósł nabyty z drugiej ręki MT Nubik Flowers 3,
rzuciłam się na niego od razu (na MT oczywiście, nie na listonosza), zawiązałam Bolka z przodu, na plecach, i jestem normalnie zachwycona
- idealnie wyprofilowany
- szeroki pas biodrowy świetnie podtrzymuje dzieciaka
- perfekcja wykonania (gdybym nie wiedziała, że był używany nigdy bym się nie domyśliła)
zaraz wyruszam na próbny spacer, ale już czuję że będzie dobrze. I jeszcze ma takie moje kolory - maskujące brązy, nikt nas nie wypatrzy w lesie![]()
Dorobek życia: Bolesław (02.XII.2008)Franciszek (11.II.2014)
To i ja się pochwalę, że mam MT od Gosi. Dostałam go w lipcu na imieniny od męża (Mei Tai red 4) razem z pakowną torbą i saszetką na dokumenty do kompletu. Nosiłam w nim przez cały wakacyjny wyjazd i muszę przyznać, że jest wyjątkowo wygodny i bardzo starannie wykonany. Niestety córa szybko rośnie i lada moment będzie dla nas mały.
Gosiu, dziękuję za prezent, który mi z mężem zrobiliście.
To i ja napiszę. Zdjęcie wkleję później.
Niestety nie dane mi było dużo ponosić, bo i dziecko ciężkie, i ja w ciąży. Mąż po górach nosił ale mówi, że ciężko. Około 11 kg - cóż, dzieci nie maleją al rosną
Ale poza tym to wszystko OK - wygodnie, pasy nie wżynają się w ramiona. Wzięłam na wyjazd też Babyhawka, ale nie nosiliśmy w nim. Na całodniowe wyjście do Zoo to już wzięliśmy wózek-parasolkę, bo i tak dziecko więcej na nogach.
W każdym razie nasze nubigo poczeka na następnego właściciela
A tak w ogóle to nasz nubik jest śliczny - na stronach Gosi to taki w kropki. Bardzo przez to kolorowy i się rzuca w oczy![]()
My też od wczoraj mamy swojego własnego Nubika
Po pierwsze - Gosia uwinęła się z nim jak błyskawicaJeszcze dobrze nie zaczęłam czekać, a on już był gotowy!
![]()
Bardzo starannie wykonany, idealne szycie, materiały ładne i wyglądają na bardzo solidne, ślicznie wykonane hafty. Upał straszny, więc na razie nosiłam tylko w domu na plecach ok. godziny - wiadomo, że 11 kg to już trochę czuć, ale dla mnie o niebo lżej, niż w chuście w plecaczku, nic mi się nie wżynało, a Franek zadowolony
Tutaj nasz Nubik na stronie Gosi:
http://nubik.pl/mojemt.php?id=8703
Na nasze fotki jeszcze przyjdzie czas![]()
Synek 28.05.2003
Córunia 09.05.2010
http://cudanakijuicudawianki.blogspot.com/ jak spędzam wolny czas