ale muchowy jakiś ten wątek, swoją drogą![]()
ale muchowy jakiś ten wątek, swoją drogą![]()
hmmm a ja myslalam, ze tylko moj malz nie rozumie, iz nie da sie ubrac nie pod kolor
ale mi się podoba ten wątek!
(psyt, podpowiem Ci: nie pozwalaj jej od razu kupować kolejnej upatrzonej chusty. Po paru dniach jej przejdzie oczarowanie i zachoruje na kolejny model. Zgadzaj się raz na jakiś czas
)
2 + 7 (2005-2018)
Ciesz się, że nie gra w piłkę pod gołym niebem przez cały rok w ramach maniactwa... Co TAKIEMU powiedzieć?
A zrozpaczony mężu spójrz na to tak... Gdyby kochała ekskluzywne perfumy, to, owszem, też wyciąga kasę, robi błysk w oku i budzi pasję, ale potem... ulatnia się. A chusta? Nie!
A poważniej: Karusek dobrze radzi! Niech się tylko Twoja Połowa nie dowie, bo nas zje!
Prorok jakiś czy co!? Tak właśnie mam od tygodnia: nowa miłość prawie co dzień. Po powrocie z pracy słucham jaką fajną szmatę znalazła i że babki na forum polecająDidki, bociany, kaszmiry, wełny i inne cuda... Ale chyba w końcu się na coś zdecydowała
Np.: "Drogi i kochany mężu, miłości mojego życia, powodzenia w meczu, rozgrzewaj się staranie, żeby kontuzje cię omijały."
ps. Busted! Dostałem pw od żonki na forum - muszę wracać do zmywania![]()
Ostatnio edytowane przez neutrino ; 28-08-2010 o 18:51
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
Zatem gratulujemy ChustoTato
Mój mąż z racji tego że się ubiera tylko na czarno to też mu wszystkie chusty pasują do wszystkiego, spryciarz![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
czytam i oczom nie wierzę - masz w domu jedynie 2 chusty i rozpisujesz się o grupach wsparcia??? To tak jakby o grupę wsparcia pytał ktoś kto pije jedno piwo miesięcznie (i to Karmi).
http://www.leniwiec.eu strona mojego zespołu
http://www.kamilamuczynska.blogspot.com blog z fotkami moich córek
![]()
Doradca po kursie zaawansowanym Die Kinderwagenvernichtungsschule Dresden® (Drezdeńska Szkoła Unicestwiania Wózków®)