Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Wrocław i refleksje ;)

Chustoholiczka Awatar mamaŁucji

Domyślnie Wrocław i refleksje ;)

Jestem u mojej mamy we Wrocławiu. Dziś maszerowałyśmy w naszej Zarze zamotanej na plecach. Było wspaniale! Nagle patrzę z za rogiem znika para, mama zamotana w jakąs pomarańczową chustę. Zapuściłam więc motorek w pupie i pędzę za nimi z małą na plecach. Wypadam zza rogu i biegnę dalej wołając, trochę zaskoczona, że nie reagują na moje zaczepki. W końcu odwaracają się, mama ma zamotanego z przodu, śpiacego malucha, po krótkim monologu z mojej strony tłumaczacym tę pogoń słyszę: "my niemiec"(nie z niemiec)
    Zaskoczona, gestykulując tłumaczę powód mojej pogoni, pokazuję chustę. Rodzinka uśmiechała się szeroko i machała nam na dowidzenia
    Czy się wygłupiłam? Chyba nie...nie umiałabym przejść obok chustomamy i nie zagadnąć, czy więc czasem ten wątek nie powstał dlatego, że boimi sie zagadnąć obcych a potem szukamy ich tu, w necie?
    Ostatnio edytowane przez mamaŁucji ; 28-08-2010 o 22:52
    "Bądź śmiały, inny, niepraktyczny, broń sedna swojego zamierzenia i twórczej wizji przed asekurantami, czcicielami frazesu i niewolnikami pospolitości". Sir Cecil Beaton
    [*]

Chustonówka Awatar Aldieb
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Zgadzam się sama miałam jeden taki przypadek mijając zamotana mamę; pod czaszką kłębiła się jedna myśl: zagadać nie zagadać zagadać.......i co powiem
    bałam się że skończę na eeeeeeeeeeeeee yyyyy
    i przeszlam obok, no oczywiście głupio się gapiąc i uśmiechając

Chustomanka Awatar jana
    Miejscowość
    wrocław

Domyślnie

ja tam niesmiała jestem i zawsze się stresuję
    a chciałabym, chciała

Uprawnienia umieszczania postów