Już drugi raz widziałam mamę z dzidzią w ślicznej turkusowej chuście. Ja z tych "niezaczepialskich", ale jak będę wiedziała, że to któraś z Was, to zaczepię![]()
Już drugi raz widziałam mamę z dzidzią w ślicznej turkusowej chuście. Ja z tych "niezaczepialskich", ale jak będę wiedziała, że to któraś z Was, to zaczepię![]()
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
I nie jaale z tego co widzę, jest nas trochę w Zielonce
a jeszcze na żadną z Was nie wpadłam... ale na leśnym mieszka moja siostra, może jak ją kiedyś będę odwiedzać
Jak będę to ja (chusta zielona-elastyk, lub czerwona grecja) to zaczepiaj śmiało!!!
Ale dziewczyny, ostatnio w Auchanie miałam przyjemność rozmawiać z bardzo życzliwą teściową którejś chustomamusi, która wypytywała mnie bardzo, bo jej synowa też tak synka nosibyła baaardzo miła, zazdroszczę takiej teściowej
No przyznawać się szybciutko, jest tu synowa???
![]()
my też niemoja teściowa to raczej by patrzyła z zainteresowaniem ale nie zaczepiała
ostatnio byli w Auchanie i moje dziecię podobno strasznie uciekało
![]()
Maciek 27.01.2009; Zoja 12.01.2011
Doradca Noszenia Clauwi®, Doula, Promotor Karmienia Piersią Zielona Góra i okolice
To trzeba było teściową omotaćale ten dzieciaczek, o którym mówiła to taki koło 3 tyg. miał z tego co pamiętam, no i ciągłe kolki i ta chusta tak pomagała
super podejście, na koniec nawet kazalam pozdrowić synową
a swoją drogą to oczy wielgachne najczęściej na mnie robią w maszej mieścince
na Was też? ale całkiem fajnie, ostatnio Pan stojący za mną w kolejce wyjął mi wszyskie zakupy z koszyka na kasę i później popakował w torby (szkoda,że nie zapłacił hihi
)
u nas dziadki nosząteściowie w MT a moja mama w ergonomiku
![]()
Maciek 27.01.2009; Zoja 12.01.2011
Doradca Noszenia Clauwi®, Doula, Promotor Karmienia Piersią Zielona Góra i okolice