Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Zara i Jade konta Didymos Indio

Mieszany widok

Brilho Zara i Jade konta Didymos... 15-07-2011, 18:25
matysia Mam porównanie indio z... 15-07-2011, 18:28
Brilho A czy podobne fakturowo,... 15-07-2011, 18:45
nemhain To są zupełnie różne chusty i... 15-07-2011, 18:49
marza Indio i Jade są chropowate,... 15-07-2011, 18:59
    Chustonoszka Awatar Brilho
    Miejscowość
    W-wa

Domyślnie Zara i Jade konta Didymos Indio

Chustocholiczki napiszcie prosze czy te chusty mozna jakos porownac? Mam pozyczonego Indio i ta chusta wydaje mi sie byc taka jakas gruba,wypukla,miesista. Zary i Jade nigdy nie mialam pzyjemnosci widziec na zywo. Na zdjeciach wydaja sie byc podobne do Indio. Czy sie myle

Chusteryczka Awatar matysia
    Miejscowość
    Jabłonna

Domyślnie

Mam porównanie indio z bawełną, wełną i jade royal . Dla mnie indio bezkonkurencyjne. Świetnie nośne i ładne.

Maciek 1987,Marta 1989,Mateusz 1993,Michał 1995, Matylda 2005,(*)2006, Benjamin 2008, Franuś 2010,
    Nikt z nas nie jest ideałem.
    Choruje, mało mnie na forum

Chustonoszka Awatar Brilho
    Miejscowość
    W-wa

Domyślnie

A czy podobne fakturowo, materialowo? Pytam bo mam Indio ale powiem szczerze, ze mi jakos tak srednio pasi. Nie wiem dlaczego, moze to kwestia noszenia w elastyku i nie moge sie przestawic?

Chustoholiczka Awatar nemhain
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

To są zupełnie różne chusty i tak naprawdę to każda z nas lubi co innego, dla mnie np indio i jade są beee wizerunkowo a nino didkowe i zary uwielbiam

Są też różne modele indio i różnią się nie tylko składem czy kolorem ale też nośnością, grubością.

Chustoholiczka Awatar marza
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Indio i Jade są chropowate, czepliwe czyli trzeba się bardziej przyłozyczyć przy dociaganiu.
    Zara jest bardziej sliska,gładsza pomimo tego ze ma wyczuwalną faktura, za to Zary tricolor są inne- chropowate ale nie tak jak Jade
    Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
    Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®

Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB

Chusty tkane Little Frog

Chustoholiczka Awatar gouraanga
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

ale indio nie jest jakąś mocno wymagającą w obsłudze szmatą, za to jade i owszem.
    z indio nie miałam nigdy najmniejszych problemów, z jade się nie dogadałam i szybko poszła w świat. to jest bardzo specyficzna chusta, niczego podobnego w ręku nie miałam i - tak jak piszą dziewczyny w wątku o jade - albo się ją kocha miłością wielką (bo zawiązana trzyma na mur beton) albo puszcza szybciutko dalej w obieg.
    zara jest bardziej gładka, ale jakoś też mnie nie przekonała nośnością. ale za to jeżeli o stronę wizualną chodzi , to tricolory są boskie!
    jak nie sprawdzisz, to się nie przekonasz
    może masz kogoś w okolicy, kto mógłby na żywo zademonstrować różnice?

Uprawnienia umieszczania postów