Post 23 z dedykacją dla monika999
Z pewną dozą nieśmiałości towarzyszącej chyba każdemu podczas publicznych wystąpień witam się z wszystkimi chustomamami bądź chustotatami (tacy też tu są) Jam nawet nie chustonówka, bo jak na razie w chuście jeszcze niczego, a tym bardziej nikogo nie nosiłam (wyjątek może w postaci własnego ciężarnego brzucha podczas 2 prób wiązania). Na dzidzię dopiero czekam. Według wszelkich obliczeń ma się pojawić za ok. 3 tygodnie.
Jak tu trafiłam?
Po nitce do kłębka.
Na Szkole Rodzenia pierwszy raz zobaczyłam chustę. Jako że niedługo rodzę a idea mi się bardzo spodobała zaczęłam się rozglądać za nią w internecie (na allegro są naprawdę tanie!). Należąc do ludzi ostrożnych stwierdziłam jednak, że nie kupię póki nie pomacam albo nie porozmawiam z kimś kto temat zna lepiej niż ja. Szperając znalazłam Klub Kangura i info o spotkaniu w Bydgoszczy. Napisałam do Annaya, a ona podała mi link do forum.
W tym miejscu pięknie dziekuję Mimezis i Annaya, za wszelkie informacje, dzięki którym już nie sprawdzam jakie wzory i kolory są na allegro
Chusta upatrzona, ale jeszcze nie ustrzelona to Leo Natur długość 4,6. Może miałby ktoś na zbyciu w dobrym stanie i dobrej cenie
Tak więc witam i pozdrawiam Wszystkich serdecznie![]()