Trochę się chwalę bo jest tam mój mąż ale co tam
http://www.ekorodzice.pl/chustotata-...40,94,775.html
Trochę się chwalę bo jest tam mój mąż ale co tam
http://www.ekorodzice.pl/chustotata-...40,94,775.html
Brawo!
Nie lubię tylko słowa "tacierzyństwo", bo to jednak zbędna kalka z macierzyństwa, ojcostwo/ojcowski nie może być?
I ja lubię jak po przedstawieniu bohaterów tekstu przechodzi się na imiona a nie inicjał imienia.nazwisko... przepraszam że się ciut czepiam, tekst bardzo mi się podoba![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
no fajnie, fajnie
I Garfield w chuście wylądował![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
bardzo Ciekawy artykuł![]()
Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011), żona Łukasza
Tatowie/ojcowie w chustach są fajni. Lubię. Mojego M zwłaszcza, jak już się da przekonać![]()
Zuzu (styczeń 2010), Kalina (wrzesień 2012)
Doradca Akademii Noszenia Dzieci, Instruktor masażu Shantala. Bliskość na starcie - ja w sieci![]()
W Poznaniu też nosimy
Aniu - super !!!!!!!! gratuluje Wam serdecznie - super artykl !!!!!!
Rzeczywiście bardzo interesujący artykuł. Mojego męża na szczęście też długo namawiać nie musiałam- pilnie się razem uczymy![]()
Przeczytałam z przyjemnością i już poszło dalej w świat!
Bardzo interesujący artykuł. Zaraz prześlę go kilku osobom, które może on zainteresować, a nie są na chustoforum
![]()
świetne!
Grześ 2009, Krzyś 2011, Łucja 2013, Bartek 2016
świetny artykuł
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
bardzo "ciepły" fajny artykuł. Twoj mąż fajnie mówi o noszeniu. A mi dzisiaj też tak fajnie, bo zobaczylam jadac do domu mojego meza z małą w chuście na spacerze - do tej pory musialam mu wiązac, czekał na mnie z tym. Dzisiaj zawiazal samPorzebne byly poprawki ale nauczy sie
![]()
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
Oby chustotatów było coraz więcej!
Tu mnie znajdziesz www.ekorodzice.pl