Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Po raz kolejny chusta dała mi pewność...

Chustomanka Awatar Luthien
    Miejscowość
    Kraków/Wrocław

Domyślnie Po raz kolejny chusta dała mi pewność...

.. że jestem/jesteśmy w stanie zabrać maluchy i w każdej sytuacji sobie poradzić.
    Otóż wracalismy ostatnio od moich Rodziców 200 km autostradą. I jakieś 30 km przed Wrocławiem strzelił nam w aucie pasek, na którym był m.in. alternator. Wiadomo - światła prąd zużywają, akumulator się kończy..
    I miałam spokojną jazdę, bo wiedziałam, że nawet jak staniemy gdzieś w polu, to każde z nas sobie może przywiązać malucha i możemy dojść gdziekolwiek. Zwłaszcza, że spakowani bylismy w jedną walizkę (na weekend nie ma co brać więcej, nie?
    (no i nakarmić młode też było czym )

(dodam, że akumulatora starczyło, jakieś 500-700 metrów od domu zaczęły się zapalać po kolei wszystkie kontrolki na czerwono, czyli zasilanie siadało już. Ale dotoczyliśmy się )
    Julia - 25.03.2008 i Kubuś - 02.11.2009
    "Tak, zorganizowane życie jest najlepsze dla dzieci. Szczególnie, jeśli mogą je sobie organizować same" - Pippi Langstrumpf

Guest
    Guest

Domyślnie

podziwiam
    wsiadłabym ale w pociag

Domyślnie

ja także mam takie poczucie że gdyby coś, jakaś sytuacja awaryjna, to jest chusta, wkładam małego w nią i jest dobrze odkąd zaczęłam nosić Antosia już nie pierwszy raz mam takie poczucie... swego rodzaju bezpieczeństwa

Chustomanka

Domyślnie

My A4 jeździmy co tydzień, mamy takie szczęście, że zawsze spotykamy mega korek - na szczęście po przeciwnej stronie. Jednak ja zawsze myślę, że gdybyśmy to my musieli stać w takiej kolejce, to ufff moje dziecko zawsze ma jedzenie i picie na zawołanie i pod dostatkiem.
    A chusta też zawsze z nami jeździ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zzagatka Zobacz posta
    gdybyśmy to my musieli stać w takiej kolejce, to ufff moje dziecko zawsze ma jedzenie i picie na zawołanie i pod dostatkiem.
    Kurczę, tego właśnie Wam zazdroszę ja nie karmię piersią i strasznie żałuję to jest okropne zawsze musieć się martwić o to mleko... pocieszam się, ze to tylko kilka miesięcy, no i będzie można dać coś w zamian (no w zasadzie to koło roku )

Uprawnienia umieszczania postów