chustomama w Natce perle bambus czerwonej no i na nóżkach dzieciaczek jeszcze jeden i mąż chyba, a to szatynka była, chwilkę tylko widziałam, ale humor mi sie od razu poprawiłjestes tutaj?
chustomama w Natce perle bambus czerwonej no i na nóżkach dzieciaczek jeszcze jeden i mąż chyba, a to szatynka była, chwilkę tylko widziałam, ale humor mi sie od razu poprawiłjestes tutaj?
Sprawdziłam - To była moja rodzona siostra z Matyldą w Perle Polce, Jackiem na nogach, no i mym szwagrem.
A że ci się humor poprawił, to się nie dziwię - też by mi się poprawił gdybym ich zobaczyła
Ale na szczęście niedługo Święta![]()
Moje skarby:
Ania 13.08.2004
Nina 19.01.2006
Staś 18.03.2009
no i Tomasz - mąż
o jak miło!!! nie to że chust w mieście wypatruje, ale pierwszy raz widziałam bodajże chustomamę w sytuacji niechustowej (poza spotkaniami chustowymi w sensie)) i super! pozdrów siostrę zatem!
Siostra mi doniosła, że ktoś mnie wyśledziłSzkoda, że się nie ujawniłaś, ponieważ ja również oprócz spotkania chustowego jeszcze nigdy nie spotkałam chustomamy
Pozdrowienia i do następnego spotkania!
![]()
Moje urwisy: Jacuś (28.08.2006) i Matylda (25.07.2009)
zapraszamy 8 kwietnia do IMD na Wichrowym Wzgórzu!
Karolina: (*), Milena - 8 września 2008, Ania - 17 czerwca 2011, mąż i 2 koty
Doradca Noszenia ClauWi® - www.matami.pl
http://kulinarneperwersje.blogspot.com
W Poznaniu też nosimy
jacolina, ja byłam z wózkiem, więc... chusta w tym przypadku niet, a wózków tam nie brakowało! ale na pewno jest szansza że się jeszcze spotkamy![]()