...na poucha, a konkretnie na kolor OLIWKA z ofery kangoogoo. specjalnie tam nie wchodzilam, zeby cos mnie nie skusilo, bo pouche to nasz namber łan... ehhh... musze pomyslec![]()
...na poucha, a konkretnie na kolor OLIWKA z ofery kangoogoo. specjalnie tam nie wchodzilam, zeby cos mnie nie skusilo, bo pouche to nasz namber łan... ehhh... musze pomyslec![]()
muszę się przyznać, że poucha pierwszy raz na oczy widziałam na ostatnim spotkaniu chustowym![]()
no i mnie ujął za serce, tak, że zaczynam myśleć po nocach![]()
ja tez, ja tez... nie na oliwke co prawda, ale na pare innych kangoogoo. i teraz mam dylemat - ktory mi sie najbardziej podobaZamieszczone przez kachna2001
![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Jak dobrze że ja nie widziałam żadnego poucha na żywoBo wirtualnie mi się tez podobają, ale...
![]()
Ala (15.04.2007) Martyna (18.04.2011) i 2 Maluszki[*]
Fajna ta Oliwka. Ja mam "Kwiaty w sloncu" -taka jakby wygaszona wersja OliwkiI bardzo je lubie!
Kwiaty w słońcu tez mi się podobająTylko kurcze dziecko mi rosnie, drugie potencjalne mimo wszytsko chyba zostanie troche odroczone w czasie... eh... kogo mam chustowac ?
![]()