Super fotki a nosidło faktycznie kosmiczne - chociaż chętnie bym sobie ponosiła w czymś takim![]()
Myślę, aska.jb , że nie ma się czym "podniecać" widziałam sporo podobnych na alle.. i nawet praktycznie takie same o TO dla mnie to zwykle stare nosidełko pewnie trafiło tam z darów ze Stanów![]()
Sorry za zgryźliwość ale jak ktoś gdzieś napisze, że coś z Afryki (czy skądinąd ) to tylko same ochy achy a rzeczywistość jest brutalna
wowfajne
a dziury na nogi kosmiczne
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
no jak dla mnie też bardziej przypomina wisiadełko ale podoba mi się materiał i "profilowanie" na doopcie ale bardziej te energetyczne zdjęcia jednak![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Zgadzam sie, ze rzeczywistość zazwyczaj bywa brutalna w różnych kwestiach...
To nosidełko nie jest z darów ze Stanów tylko uszyła je pani na bazarze (moge wrzucić jej zdjecie jeżeli bedzie to bardziej wiarygodne) i bynajmniej nie pokazuje go tutaj dla achow i ochow (sama w nim tez nie noszę....) tylko jako ciekawostkę - tak jak wrzuciłam foty "toreb" na dzieci z Papui...
Wydawało mi się, ze duzo dziewczyn interesuje sie róznymi "rzeczami" do noszenia dzieci, wiec skoro mam do takowych dostep to pokazuję i bynajmniej nie wymagam "podniecania się" na ich widok![]()
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
a ja tam się ciesze,że wrzuciłaś fotki bo byłam bardzo ciekawa jak wygląda to nosidło,i mt mi przypomina (no poza otworami na nogi)
edit: a z przodu też da się w tym nosić?
Ostatnio edytowane przez dorcik81 ; 10-09-2010 o 21:04 Powód: dopisek
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
no właśnie tak myślałam,że miejscowe mamy to na plecach noszą,no ciekawa jestem,jak spróbujesz to daj znać
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
o łał! ale ladnie!
czy ty mieszkasz w krolestwie suazi? bo piszesz o miejscowych mamach?
---------------------------------
Olek _2007 i Emilka_2009
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
Zazdroszczę nie tyle nosidełka, ile samego podróżowania!
A ja swoją drogą chętnie bym zobaczyła fotki kwitnącego bazaru.