Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 32 z 32

Wątek: sie chwalę ;-) sa ZDJECIA!!!

Chustomanka Awatar aska.jb
    Miejscowość
    Warszawa - Tarchomin

Domyślnie

Super fotki a nosidło faktycznie kosmiczne - chociaż chętnie bym sobie ponosiła w czymś takim

Chustofanka Awatar sonyc
    Miejscowość
    Przechlewo/teraz Łomża

Domyślnie

Myślę, aska.jb , że nie ma się czym "podniecać" widziałam sporo podobnych na alle.. i nawet praktycznie takie same o TO dla mnie to zwykle stare nosidełko pewnie trafiło tam z darów ze Stanów

Sorry za zgryźliwość ale jak ktoś gdzieś napisze, że coś z Afryki (czy skądinąd ) to tylko same ochy achy a rzeczywistość jest brutalna

Chustomanka Awatar dorcik81
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

wow fajne a dziury na nogi kosmiczne
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

no jak dla mnie też bardziej przypomina wisiadełko ale podoba mi się materiał i "profilowanie" na doopcie ale bardziej te energetyczne zdjęcia jednak
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sonyc Zobacz posta
    Myślę, aska.jb , że nie ma się czym "podniecać" widziałam sporo podobnych na alle.. i nawet praktycznie takie same o TO dla mnie to zwykle stare nosidełko pewnie trafiło tam z darów ze Stanów

Sorry za zgryźliwość ale jak ktoś gdzieś napisze, że coś z Afryki (czy skądinąd ) to tylko same ochy achy a rzeczywistość jest brutalna
    Zgadzam sie, ze rzeczywistość zazwyczaj bywa brutalna w różnych kwestiach...
    To nosidełko nie jest z darów ze Stanów tylko uszyła je pani na bazarze (moge wrzucić jej zdjecie jeżeli bedzie to bardziej wiarygodne) i bynajmniej nie pokazuje go tutaj dla achow i ochow (sama w nim tez nie noszę....) tylko jako ciekawostkę - tak jak wrzuciłam foty "toreb" na dzieci z Papui...
    Wydawało mi się, ze duzo dziewczyn interesuje sie róznymi "rzeczami" do noszenia dzieci, wiec skoro mam do takowych dostep to pokazuję i bynajmniej nie wymagam "podniecania się" na ich widok
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

a ja tam się ciesze,że wrzuciłaś fotki bo byłam bardzo ciekawa jak wygląda to nosidło,i mt mi przypomina (no poza otworami na nogi)
    edit: a z przodu też da się w tym nosić?
    Ostatnio edytowane przez dorcik81 ; 10-09-2010 o 21:04 Powód: dopisek
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dorcik81 Zobacz posta
    a ja tam się ciesze,że wrzuciłaś fotki bo byłam bardzo ciekawa jak wygląda to nosidło,i mt mi przypomina (no poza otworami na nogi)
    edit: a z przodu też da się w tym nosić?
    musze sprawdzic

na miejscu nosza tylko na plecach - od małego.
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

no właśnie tak myślałam,że miejscowe mamy to na plecach noszą,no ciekawa jestem,jak spróbujesz to daj znać
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010

Chustonoszka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

o łał! ale ladnie!

czy ty mieszkasz w krolestwie suazi? bo piszesz o miejscowych mamach?
    ---------------------------------
    Olek _2007 i Emilka_2009

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez filipinka Zobacz posta
    o łał! ale ladnie!

czy ty mieszkasz w krolestwie suazi? bo piszesz o miejscowych mamach?
    nieee mieszkam w polsce ale duzo podróżuję, a od kiedy nosze w chuscie zaczęłam zwracać uwage na to jak mamy na swiecie nosza dzieci
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Zazdroszczę nie tyle nosidełka, ile samego podróżowania!
    A ja swoją drogą chętnie bym zobaczyła fotki kwitnącego bazaru .

Chustomanka Awatar Anemonka
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

bardzo fajne nosidło, no i śliczne uśmiechnięte fotki

Uprawnienia umieszczania postów