Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Nasz pierwszy kangur-prośba o opinie

Chustoholiczka Awatar calineczka
    Miejscowość
    100km od Torunia i 100km od 3Miasta

Domyślnie Nasz pierwszy kangur-prośba o opinie

Witam Was Chustonoszki!
    Po pierwsze chciałabym Wam baaardzo podziękować za Wasze cenne rady. Byłam nad morzem, wózek ciężko szedł po piachu... aż w końcu wyciągnęłam mojego easy, zakręciłam na wietrze i zamotałam pierwszy raz bez lustra. RREEEEEwelacja!!!!!
    Mały zasnął po 5 minutkach i spał przez cały godzinny spacer.
    Potem było już tylko lepiej-jak dla mnie chusta to naprawdę super sprawa.
    Zwłaszcza na plaży, kiedy wieje można zasłonić, nie za ciepło, nie za zimno-no po prostu super
    Na dowód kilka fotek
    http://picasaweb.google.pl/j.g.calinecz ... P4P4dLPFW8
    A teraz do rzeczy-uczę się kangurka-ten był mój pierwszy (wiązany "na wczasach-bez lustra) . Proszę o Wasze opinie
    http://picasaweb.google.pl/j.g.calinecz ... G9BaKSVQHE

Chusteryczka Awatar ithilhin
    Miejscowość
    Płock

Domyślnie

ale fajnie czytac takie entuzjastyczne posty

i takie ladne zdjecia ogladac

i takiego super kangura pierwszego pochwalic

Kochana, jak Ty TAK motasz po raz pierwszy i bez lustra to ja bym chciala zobaczyc Twoje 10 motanie z lustrem

ps. ciut wiecej materialu pod pupa ulatwi Ci dobre dociagniecie w gornej czesci chusty. ale to takie tam esy floresy drobiazgi
    Gosia, mama trójki dzieci, żona jednego męża, posiadana przez dwa koty...

Chustomanka
    Miejscowość
    Bramki k/Warszawy

Domyślnie

WOW super pierwszy kangur - a jeśli bez lustra to w ogóle super - chociaż, ja na fotkach widzę doskonale odbijającą szybę w regale

W ogóle fajne fotki... to morze... ech... marzę żeby się pochustować nad morzem, ale pewnie w tym roku się nie uda

http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
    Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden

Chustoholiczka Awatar calineczka
    Miejscowość
    100km od Torunia i 100km od 3Miasta

Domyślnie

hehehehe faktycznie-zapomniałam napisać-te szybki zauważyłam jak mój Lover zaczął mi foty pstrykać
    no i poprawiłam sobie fryz na mniej wakacyjny, bardziej ułożony hehe
    no cieszę się dziewczyny, że ten kangur mi wyszedł, mam nadzieję, że teraz to już bedzie mi wychodził (w końcu ma być coraz lepiej i lepiej )
    jak narazie "podeszła nam" kieszonka-nad morzem wieczorem jest wprost idealnym wiązaniem. Mój Ukochany dopiero czwatrego dnia zdecydował się nie wyciągać wózka, do tej pory mi nie wierzył, że to taka fajna sprawa ta chusta. Wcześniej bał się, że szkrabik za mały i cos nie tak mu będzie-to może po doświadczeniach z bebelulu lulu, w której mały wrzeszczał.
    teraz się przekonał, ale czuję, że jeszcze nie do końca. Zresztą mam to gdzieś-ja tam noszę, bo uwielbiam to! i skrobię forsę na tą śliczną papryczkę od Vegi
    Dzięki dziewczyny za pomoc
    Seeerdeczne dzięki

Uprawnienia umieszczania postów