Ja mam, jeden zszyłam i niestety schnie bardzo długo, drugi składam, wg mnie są super chłonne.
Ja mam, jeden zszyłam i niestety schnie bardzo długo, drugi składam, wg mnie są super chłonne.
Nie zauważyłam szczerze mówiąc...mam wrażenie że chłoną cały czas tak samo...
Ja mam takie 70% bambus 30% bawełna - złożyłam na 3, zszyłam. Są rewelacyjne. Mięciutkie, chłonne. Na noc wsadzałam w pieluchę 2 i było ok
Ja tych ręczników kupiłam kilka (duże kąpielowe), wkładek mam z nich sporo - schły przyzwoicie szybko, więc używałam tylko połowy. Druga połowa będzie dla Kraba
Aha te moje ręczniki to była taka frota bambusowa, która łatwo się zaciąga, więc nie było mi ich szkoda ciąć, bo jako ręczniki szybko zaczynały nie-wyglądać. W zakładkach nic mi się nie zaciąga, więc jest ok
ja nie zszyłam - używam jako wkładów na dzień i jestem bardzo zadowolona. składam na cztery do kieszonek.
ja pocięłam średni - wyszły mi dwa kwadraty do składania na 3 i jeden długi pasek do składania na 2 i pół. Nie zszywłam i schną znośnie.
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
mam małe ręczniczki od dominiki79 i na wkłady są idealne. bardzo dobrze chłoną, schną normalnie jak bambus, tak samo jak wkłady z frotki bambusowej od yetty. na początku są faktycznie miękkie i milutkie, ale po dłuższym użytkowaniu twardnieją i stają się jak zwyczajna frota. na początku szkoda mi ich było na wkłady. ale tylko na początku.
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
póki pieluchowałam wkłady od Dominiki służyły jako wkłady (chyba głownie na noc), nie cięłam tylko składałam na 3.
ale pieluchowanie skończyło sie niespodziewanie szybko wiec teraz są super do wycierania małego tyłka![]()
To jeszcze zapytam jak je obszywałyście, zwykłym zygzakiem? Czy podkładałyście? W ogóle dobrze się szyje tą długaśną frotę?
I jeszcze jedno, macie białe czy kolorowe? A jeśli kolorowe, to czy nie farbują?
edit: Jakie wymiary mają te małe ręczniczki, które składacie na trzy?
a gdzie jeszcze można kupić te ręczniki bambusowe?![]()
B 2004. D 2008. M 2010. J 2012
moje fotografiehttps://www.facebook.com/Martasframes/
Miejsce w sieci https://martasframes.com/