Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: W Karkonoszach

Chustomanka Awatar i_n_a
    Miejscowość
    Poznań / Suchy Las

Domyślnie W Karkonoszach

Oprócz własnych chust widziałam:

W Jabloncu po czeskiej stronie w środę 18 sierpnia - mama z maluchem w niebieskim pasiaku spacerowała z mężem i wózkiem

Na szlaku z Przełęczy Karkonoskiej na Śląskie Skały 19 sierpnia w czwartek, w deszczową pogodę mijalismy rodzinkę, gdzie tatuś niósł malucha w czerwonej Manduce.

No i pełno nosideł trekingowych. I wózków na Przełęczy Karkonoskiej...
    Karolina: (*), Milena - 8 września 2008, Ania - 17 czerwca 2011, mąż i 2 koty
    Doradca Noszenia ClauWi
    ® - www.matami.pl
    http://kulinarneperwersje.blogspot.com
    W Poznaniu też nosimy

Chusteryczka Awatar kamuszyca
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

a my wczoraj zdobyliśmy Śnieżkę - Kalina w chuście, Helena w nubigo. w Karpaczu mignęła nam mama w śliwkowym nosidle ergonomicznym.
    a drodze ze szczytu aż do samego parkingu towarzyszyła nam przemiła rodzinka z Katowic z małą Alą w mejtaju pathi by alcia. nie są tu na forum, ale kuzynka chyba jest i poleciła im mt
    oprócz tego same nosidła górskie, często z opcją puste nosidło na plecach u taty, dziecko na rękach u mamy oraz wózek, który też zdobył Śnieżkę. a więc jednak da się

Chustonoszka Awatar cardo

Domyślnie

no więc...w karpaczu czasem się zdarzają tusyści z chustami w ciągu lata widziałam około 8/10, na śnieżce oczywiście my z Gają i jeszcze 2 mamy były jedna kółkowa i jedna wiązana ale czeszki chyba bo jakoś nie chciały ze mną rozmawiać, mnóstwo nosideł miękkich i tych twardych też

Chustoguru Awatar Dagmara
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

Domyślnie

My zwiedzając w Karpaczu tylko Kasię z chustą widzieliśmy
    W Szklarskiej rodzinka z niebieskim elastykiem Nati i w skalnym mieście Girasol.
    Jedno wisiadło i mnóstwo nosideł górskich
    Konstanty 16.04.2014
    Lilianna 7.04.2010
    Kacper 29.07.2007

Chustomanka Awatar Magdailena
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kamuszyca Zobacz posta
    oprócz tego same nosidła górskie, często z opcją puste nosidło na plecach u taty, dziecko na rękach u mamy oraz wózek, który też zdobył Śnieżkę. a więc jednak da się
    myśmy się kiedys z chłopem mym na łaszka przymierzali - aby naszym czołgiem na Śnieżkę wjechać, ale jakoś na samym wyobrazanym łąszku sie skonczyło

Chustomanka Awatar i_n_a
    Miejscowość
    Poznań / Suchy Las

Domyślnie

no fakt, że wiele tych górskich nosideł pustych wisiało na tatowych plecach a najbardziej przykre było, jak się widziało rodziców "montujących" protestujące dzieci w te konstrukcje. Kiedyś w zaprzyjaźnionym sklepie górskim mierzyliśmy takie cudo. Mało to wygodne, a z dobrym plecakiem trekingowym konstrukcyjnie to ma niewiele wspólnego I naszym zdaniem ciężkawe dość... No ale, jak kto woli.
    Doradca Noszenia ClauWi
    ® - www.matami.pl
    W Poznaniu też nosimy

Chustofanka Awatar Adso
    Miejscowość
    poznan

Domyślnie

Ja również zdam relację
    W zeszłą środę w sztolniach w Osówce widziałam mamę w czerwonej manduce, pozdrawiam!
    Po czeskiej stronie widziałam jeszcze jedną tym razem jasną manduce.
    W czwartek też po czeskiej stornie w drodze na Śnieżkę mijaliśmy dwie osoby z maluchami na plecach w czerwonej i brązowej manduce ;o)
    Piątek i sobota po stronie polskiej- mnóstwo nosideł turystycznych... Często maluchy spały z dziwnie przekrzywionymi i wiszącymi główkami ;( Oczywiście również przekrój różnych rodzajów wisiadełek... Najbardziej zadziwiali nas rodzice zawzięcie pchający pod górę wózki z 3- lub 4latkami w środku..
    Na koniec (czyli w sobotnie popołudnie) honor naszego kraju uratował mei tai niedaleko kościółka Wang i już z samochodu widziana chusta (jakieś różowości chyba) niedaleko Kowar i Sosnówki )
    My pomykaliśmy w nubigo
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Adso ; 24-08-2010 o 19:13 Powód: coś mi się jeszcze przypomniało..

Chusteryczka Awatar anifloda
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Ina, Miłka też raz protestowała, jak ją instalowałam na plecach. Mijający nas rodzice nosidłowi patrzyli ze współczuciem i zgrozą.
    Pozdrawiam anifloda mama H. (10.08.2003), K. (25.11.2006), M. (31.07.2009) i L.(10.06.2012)

W Poznaniu też nosimy!
    anifloda kontra nitki

Chustomanka Awatar i_n_a
    Miejscowość
    Poznań / Suchy Las

Domyślnie

no tak, tak... widok motającej na plecach dzieciaka matki może się wydawać z boku nieco masakryczny
    Doradca Noszenia ClauWi
    ® - www.matami.pl
    W Poznaniu też nosimy

Uprawnienia umieszczania postów