Jak to z limitowanymi didymosami? Jak często się pojawiają? Czy kolory jakoś się zmieniają sezonowo? Czy np jesienią inne kolory niż na wiosnę i latem? Czy mam szanse na jakiś fiolet/lila? Jak myślicie.
a lila to quarz z lnem przecież![]()
ja bym go kupiła, nacieszyła się majtkowym kolorem, a potem farbnęła na lekko ciemniejszy, a na końcu głęboki fiolet-taki miałam plan do czasu, aż udało się zlicytowa fioletowo-białe indio na ebayu.
Magda zdobyłaś fioletowe indio?? suuuuuuuuuuuuper![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
właśnie czekam na finalizację finansową transakcji![]()
Zazwyczaj jest kilka chustlimitowanych w sezonie-indio i innych. Co do ilosci, to na wiosne pewnie najwiecej-teraz w przeciagu 1,5 miesiaca wiosna bylo 8 nowych limitowanych. Teraz byl rzut elips, wkrotce bedzie nowy zakard, ale chyba na dobre, nie limitowany.Jesienia sa zawyczaj Indio mieszanki z welna jakies., chociaz kaszmir sie pojawil na wiosne.
![]()
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
monika,to sprzedawaj,tylko nie teraz,bo kasy brak![]()
![]()
jasneprzyrzekam
ja się do chust nie przywiązuję,jak się do Twojej przywiążę to kupię sobie quarza i farbnę sama
![]()