Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: pouch czy kółkowa?

Chustoholiczka Awatar agaja
    Miejscowość
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie pouch czy kółkowa?

Co lepsz ei dlaczego?
    Nosił ktos w pouchu na plecach?
    Kółkowa juz miałam, poucha nie, nie wiem co byłoby lepsze dla dziecka od 5 mies
    wydaje mi się tz, ze wywinięcie materiału na ramieniu urtudnia ruchy reką, tak wyglada to fotek. a wy co myślicie? czy dla cięzkiego dziecka lepsza będzie np 100 proc len (vombati) czy taki powiedzmy pouch jendrulino?
    gdzie jeszcze oprócz Jendrulina mozna dostać poucha?

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

IMO pouch.

kółkowej nie opanowałam, niestety-miałam lnianą vombati potem storcha- niestety.

w pouchu ręka faktycznie unieruchomiona minimalnie, ale nie przeszkadza mi to jakoś bardzo. na plechach nosiłam, ale tylko w domu- na krótką metę - ok

Chustoholiczka Awatar agaja
    Miejscowość
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

dlaczego len vombati jest niestety, zle nosi?
    w pionie w pouchu to od kiedy najlepiej? moj dziec 5 mies i tyudzien (wczesniak ur 6 tyg przed terminem) siedziec jeszcze nie umie sam, ale rwie si do siadania na kolnach mamie ze zgietymi w kabłak jeszcze plecami, z przodu juz się deczko denerwuje w kieszonce czasem ze za malo widzi

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

aaaaa, ucięło posta!! miałobyc :"niestety, nie dałam rady opanowac chusty"
    chusta jest super- dobrze uszyta, fajne ramię- naprawdę bardzo ok- ale obsługa mnie przerosła

kurcze, nei wiem od kiedy można- chyba odkąd samo dziecko siedzi już...

Chustomanka Awatar dorcik81
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

Z kółkową nie dogadałam się,za to z pouchem to i owszem. (choć na plecach nie nosiłam)Najważniejsze to dobrze dobrać rozmiar.Ja mam dwa,cienki bawełniany chusta pl. i drugi grubszy (sztruks + bawełna) by Marta-La.W cienkim nosiłam jak Patka była młodsza i co za tym idzie lżejsza,ostatnio z doskoku uzywam tego drugiego ( ma wypełnione brzegi,dzięki temu jest wygodniej noszonej a noszona waży 13 kg),nie zauważyłam,żeby wywinięty na ramieniu matriał jakoś krępował mi ruchy.
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Uprawnienia umieszczania postów