ta sygnaturka baaaardzo mi się podoba,nie technicznie,ale hasłowo![]()
ta sygnaturka baaaardzo mi się podoba,nie technicznie,ale hasłowo![]()
chustonosiciele nie dziela sie na gazetowych i nie gazetowych, ale forumki owszem. Wysunelam wniosek, ze to ktos z tego forum, poniewaz na gazetowym nie bywam, a dostalam zaproszenie do tego profilu w kilka chwil po jego powstaniu.Zamieszczone przez andziulindzia
Zeby nie bylo niedomówień i nikt sie nie dopatrywal drugiego dna, to na gazetowym nie bywam, bo nie mam czasu na dwa fora, a to mi od strony graficznej bardziej odpowiada.
Zakwalifikuje ich jako szczesliwców, ktorzy maja duzo czasuZamieszczone przez andziulindzia
![]()
Jesli za smutne uważasz mój brak czasu na dwa fora, to zgodze sie z Tobą, ze stworzyłam smutny podzialZamieszczone przez andziulindzia
![]()
ano całkiem sporo![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
szkoda, ze zalozycielka profilu zaczela bawic sie w przyjmowanie do znajomych kont fikcyjnych, ktore omijam szerokim lukiem
zrobilam wyjatek jedynie dla profilu chustowego i sie zastanawiam, czy to byl dobry pomysl
Ala 25.09.2007 i Miko 11.08.1997