bardzo miłe wiadomościsuper
![]()
bardzo miłe wiadomościsuper
![]()
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
No i znowu się wzruszyłam![]()
annya a Zuzia ma jakas swoja stronke? bloga?
moze wrzucisz cos w APD ?
tez sie wzruszylam, takie chwile przywracaja wiare w ludzichce sie zyc pracowac itd.
![]()
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
Pięnie! Brawo dla LL.I dla Ciebie też![]()
od 12 lat:wiosna '07,zima '09, jesienna '11 i letnie'13 wiosna'18
Doradca Noszenia ClauWi®
Brawo dla LL, super, że są jeszcze ludzie, którzy potrafią czynić dobro. Również dla Ciebie a dla Zuzi i jej Rodziców ściski z wszystkich sił.
Piękny gest
Udanego chustonoszenia dla Zuzy i jej mamy![]()
CudownieTylko życzyć Zuzi, żeby na swojej drodze spotykała samych przyjaznych ludzi...
![]()
Panna Maruda V 2009 i Marudnik Wielki VI 2011
Wzruszająca historia! Brawo dla Ciebie, Zuzi i jej mamy(dla pani z LL też
)
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha
...kochana annya p. Agato i Wszyscy ktorzy tak miło piszecie...faktycznie problemy z dalszym rejestrowaniem i rehabilitacją mojej Zuzi /w miejscu o ktorym nie chce juz mówic gdyz zrobiono z nas tam z nas kłamców i niewdzieczników/ przyczyniły sie do tego aby poinformowac media, ktore miały wyjasnic rzekomy brak funduszy z NFZ na rehabilitacje w tejze placowce małych dzieci...jak sie okazuje przysłowie "ze szpitalami jeszcze nikt nie wygrał" staje sie prawdziwe, choć kto wie...ale to długa historia, która jeszcze nie ma swojego konca gdyz my tak szybko sie nie poddajemy i na pewno opisze ja w blogu o mojej Zuzce, ktory wkrótce powstanie...kochani bardzo dziekuje Akademii Zdrowego Rozwoju Dziecka "Motylek" Agnieszce i Michałowi, którzy bardzo nam pomagają, dzieki ktorym poznałam cudną annyę, ktora z koleji zaproponowała nam darmowe warsztaty chusto noszenia i dzieki której otrzymalismy niezawodny i potrzebny w rehabilitacji naszej córci prezent w postaci chusty od firmy Lennylamb,której jestesmy niezmiernie wdzieczni...to niesamowite ze sa jeszcze tak dobrzy bezinteresowni ludzie...kochani dużo bym jeszcze chciała napisac ale Zuzka spi na mnie/ taka moja cycusiowa przylepka/ juz od 19tej i własnie zaczyna sie budzic wiec musze konczyc...bede pisac jak tylko czas pozwoli....całuje mocno dziekuje po stokroc
))))
Witamy serdecznie i zapraszamy na KK![]()
od 12 lat:wiosna '07,zima '09, jesienna '11 i letnie'13 wiosna'18
Doradca Noszenia ClauWi®
bardzo wzruszająca historia.
Buziaki dla Zuzi
moje szczęścia: 21.12.2006, 22.11.2008
Pięknie!