Pewnie, ze bym ciachnelanie znoszę długich ogonow.
Mi skracane chusty nie przeszkadzają absolutnie. Sama mam 2 i zastanawiam sie czy nie ciachnac następnej. Czasem ciezko jest znaleźć chuste w danym rozmiarze, niektóre firmy nawet ich nie produkują.
B. 2011
S. 2012 [']
M. 2013
B. 2014
ok, chyba faktycznie chusta pójdzie pod nóż... nawet jeśli plan mam ponosić w niej tylko kilka miesięcy i puścić ją dalej w świat. Komfort noszącej ponad wszystkoDzięki Wam za wszystkie rady
![]()
Zosia (08.2011), Tadzio (04.2013) i Stefcia (07.2014)
Jeżeli będzie ci wygodniej w krótszej, to bym skróciła. A z tym traceniem na wartości to różnie bywa. Skracałam raz z 6 na 4 i przy sprzedaży o tym poinformowałam, a po tygodniu babka sprzedała tą chustę, nie wspominając, że była przerabiana i do tego trochę drożej niż ode mnie kupiłaWięc to zależy od uczciwości.
Dla mnie chusta skracana nie traci na wartości. Byle była profesjonalnie podszyta i byle środek był na środku, a wszystkie metki zachowane.
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Fannie ze watek wyplynal- wlasnie rozmyslam nad kupnem 7 gekonow, bo nigdzie nie moge dostac krotszej, a jak ja kupie, to na pewno skroce, bo dla mnie nawet 6 sa zdecydowanie za dlugie
tak jak dziewczyny radziły - ciachnęłam u krawcowej mojego lodena i nawet zostało na nerkęzapłaciłam grosze, wszystkie metki przeszyte, środek zostawiony... no miodzio
![]()
Zosia (08.2011), Tadzio (04.2013) i Stefcia (07.2014)