Pokaż wyniki od 1 do 20 z 106

Wątek: Reni Jusis w chuście

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Genowefa

Domyślnie

o, miło zobaczyć Reni w chuście
    To chyba druga znana osoba w Polsce, która się zamotała? Czy jest ktoś jeszcze?
    Bo kiedyś jeszcze motała się Joanna Brodzik
    ..

Chustomanka Awatar rybka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Monetete Zobacz posta
    o, miło zobaczyć Reni w chuście
    To chyba druga znana osoba w Polsce, która się zamotała? Czy jest ktoś jeszcze?
    Bo kiedyś jeszcze motała się Joanna Brodzik
    Pamiętam Piotra Zelta, teraz w manduce Katarzyna Bujakiewicz... Już nawet Brodkę w chuście ktoś widział (mimo, ze nie ma dziecka idzie ku dobremu

Chusteryczka Awatar anoli85
    Miejscowość
    Żory

Domyślnie

heh chusta była tylko w spocie zapowiadającym, potem gadały o eko zabawkach cos napomkneli o wielorazowych pieluszkach , rzeczywiscie duzo było o tej kąpieli w mleku matki, no i tez przedstawiły ze wyprawka wcale nie musi kosztowac 5 tyś zł. Bo powiedzmy szzcerze nowoczesne gadzety te wszystkie pierdoły, wmawiaja ludziom że wszystko potrzebne potem taka biedna matka wszystko kupuje jak leci no bo dziecku sie nie odmawia a potem sie okazuje że to sie nie przydaje niestety ale też tak miałam, reklama silnie działa na człowieka, na szczescie dzięki położnej z szkoły rodzenia nie kupiłam monitoru oddechu i laktatora.......... a połowe rzeczy nieprzydatnych oddałam cięzarnym koleżanką.......

Uprawnienia umieszczania postów