kto jest na fb, to może "polubić" ekomamę
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/...50203381682232
kto jest na fb, to może "polubić" ekomamę
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/...50203381682232
zaraz Reni będzie w DDtvnw chuście oczywiście
będzie własnie mówić jak byc eko mamą
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
Ale zajawki pokazują z ostatniego odcinka, teraz ma być odcinek jak być eko w ciąży, czy jakoś tak, więc chyba tym razem Reni będzie bez malucha w chuście.
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
ekhem... w maju też słyszałam, że p.Alicja "właśnie" uszyła 40 poduszek...
nooo... to taka wersja okrojona - p.Alicja zaleca omywanie dziecka małym ręczniczkiem moczonym w odciągniętym pokarmie wymieszanym z wodą. nie wsadzać dziecka do wanienki częściej niż raz na tydzień. nie pamiętam tylko jak długo...![]()
właśnie oglądałam, ale tylko na ostatnią minutę się załapałam..i szczerze...nie chcę osądzać, całego wywiadu, ale ta pani co z Reni była, dość chaotycznie mówiła i brzmiało to zbyt "sekciarsko" jak dla mas IMHOmycie mlekiem matki? ok, tylko doprecyzujmy, bo w tym cała rzecz: gdyby to sformułować: kąpiel z kroplą mleka matki, to już inaczej brzmi....
nie wiem jak Reni (sie wypowiem, jak zobaczę) ale mnie ta pani nie przekonała. O!![]()
ta pani która sie wypowiadała i była z Reni to Alicja
załozycielka portalu www.dziecisawazne.pl
ja niewidziałam programu bo TV niet wiec czekam kiedy władują na strone
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
o, miło zobaczyć Reni w chuście![]()
To chyba druga znana osoba w Polsce, która się zamotała?Czy jest ktoś jeszcze?
Bo kiedyś jeszcze motała się Joanna Brodzik![]()
..
mi sie nie podobalo
dla osoby nie w temacie raczej zniechceci do bycia eko bo to eko wg nich bardzo skrajne i ogolnie z tym myciem mlekiem matki to dla kobiet ktore nawet nie karmia dziecka piersia to jakis dziwaczny kosmos musi byc
a mina pienkowskiej boska byla![]()
Maja 16.08.2009
Pola i Lena 04.06.2013
muszę przyznać, że tydzień temu bardzo mi się spodobała rozmowa Reni, bo była "normalna" i zachęcająca niezwykle. dzisiejszy odcinek był - jak napisała equidna - "sekciarski". Po kie licho zaczynać od takiego "mocnego uderzenia"?![]()
*Paulo Coelho*
Ja też mam mieszane uczucia. Rozumiem też że chyba scenariusz poszedł nie w tę stronę. Miało być o eko w ciąży a tu misz -masz wyszedł. Widać, ze pani Alicja miała stresa. NIe każdy jest zwierzęciem telewizyjnym.
O mleku słyszałam, nawet sama polecałam ten sposób koleżance która ma mega uczulonego synka. Koleżanka też szczenę zbierała z podłogi![]()