Pokaż wyniki od 1 do 15 z 15

Wątek: chusta 4m

Mieszany widok

Chustofanka
    Miejscowość
    Elbląg

Domyślnie

trudno, będę sie przez jakiś czas męczyła, długo szukałam chusty mieszczącej się w budżecie, nie mogłam znaleźć, teraz się udało..jak nie dogadamy sie, to moze uda się wymienić na coś krótszego..zobaczymy..

ulala.v
    Guest

Domyślnie

będziesz deptac po ogonach.
    Ja mam 1,69, rozmiar 38-40 i nie noszę 4,6, boi są dla mnie za długie, jak wchodze po chodach przydeptuję ogony. Nati są zazwyczaj dłuższe niż mówi rozmiar, moja nati 4,6 miała 5m a inna nati 4,2 miała w praktyce 4,6

Chustofanka
    Miejscowość
    Elbląg

Domyślnie

ups.. hm..no to co tu teraz zrobić..chyba już zacznę orientacyjnie szukać wymianki, a nóż się uda, przynajmniej mam z czym startować.. w razie czego zostaje jeszcze skrócenie u krawcowej, ale tego wolałabym nie robić

cóż to był trochę akt desperacji, ale bardzo chciałąm zacząc nosic..mam nadzieje, ze mnie zrozumiecie..
    Ostatnio edytowane przez izabell26 ; 16-08-2010 o 18:48

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Jedna moja Natka zamiast 4.6 miała 5.05, inna zamiast 4.0-4.48, inna miała mieć 3.7 ma 3.98. Tak więc cm jest zawsze więcej; gorzej gdyby było mniej .

Chustofanka
    Miejscowość
    Elbląg

Domyślnie

dzięki za pocieszenie

wiesz, ja uparta byłam, na forum codziennie z zazdrością patrzyłam na Wasze cuda w stosikach, nigdy nie miałam okazji nic macać, czy nosić, jeszcze nikogo na własne oczyska w chuście nie widziałam..
    Straszecznie chciałam chustę, porzadną, ale wiesz, chusty są raczej dla tych "bogatszych". Mi sie udało uzbierac kasę od rodzinki, miałam limit i polowałam..kilka chust na allegro mi przelicytowano, vatka dzis też a tu kup teraz i dobra cena..to ja hyc, a później pomyślę co dalej))

ulala.v
    Guest

Domyślnie

zawsze możesz skrócić. Chuście nic się od tego nie stanie. Wiele osób praktykuje przeróbki chust: skracanie, szycie kółkowej lub poucha z długich chust

Uprawnienia umieszczania postów