jak dla mnie do tej pory przetestowane i "niezniszczalne:
formowanki loveybums
flip
babyetta
motherease niezniszczalna choc średnio leży na pupci
itti bitti są przesliczne ale sie zmechaciłychoc baaardzo je lubie mimo wszystko
![]()
na razie w zadne takie nie trafilam.
BG - blekna kolory i rzepy sztywnieja i nie lapia
IB - otulaczowa czesc OK (poza jedna sztuka, ale musiala byc jakas feralna po prostu) - wkladki - masakra - poodpadaly mi napki, poprzecieraly sie na szwach, jedna wkladka rozwarstwila. No fakt, uzywam intensywnie ponad rok, no ale jednak po pieluszce z prawie 70 PLN i wkladkach za prawie 35 PLN oczekiwalam wiecej wytrzymalosci.
FB - nie podoba mi sie wykonanie, aczkolwiek bardzi dobrze sie piora. Chociaz nie, polar sie kulkuje.
AIO BabYetta (stary typ) - w sumie rzep poszarzal, po dluzszym uzywaniu przeciekaja ( po ilus tam praniach)
Otulacze ME - plamia sie, te z rzepami - rzepy fatalne, te z napkami OK, ale zakladane do tetry nie dopasowuja sie
Acha i mialam nonamy, niby fajne, ale biala zrobila sie natychmiast szara, a w drugiej puscila gumka.
W sumie uzywam teraz uszytych przez siebie - nie sa doskonale, ale nie tego po nich oczekiwalami nie wydalam na nie tyle kasy co na kupne, a jakosciowe nie widze roznicy
![]()
Ostatnio edytowane przez mamaduo ; 18-08-2010 o 18:57 Powód: doprecyzowalam
K. i J. 17.07.2008, W. 07.02.2013
1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!
A jak dla mnie to rządzą kieszonki PD - wykonane są średnio - ot brzydka dziura na wkładki- ale po 3 latach używania wyglądają jak nowe, i wkładki i polarek bielusi, czego np o Wonderoo i BG nie mogę powiedzieć. Strasznie łapią plamy. Z formowanek to zdecydowanie bambusowa tots bots na napy - wyglądają jak nowe po 2 latach używania a z otulaczy to wełna IV i gatki Storchenkinder. Disana straaasznie się mechaci. Z otulaczy PUL - Mother Ease na napy nie zmieniają swego wyglądu chyba nigdy
![]()
Ignaś ur. 26.06.2007 i Tymuś ur. 30.03. 2009
IB, bluberry, mini lala, rumproozy - nic sie nie dzieje z nimi złego po 8 mcach użytkowania.
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
Ja też uważam, że PD są bardzo dobre jakościowo (ale niezbyt piękne). Intensywnie używane 3 lata i nic im nie dolega. A otulacz nie do zdarcia to pulowy Swaddlebees.
Mama Anieli- 8 lipca 2007 i Antosi - 15 sierpnia 2009
Jak dla mnie najlepsze są Flipy!
Kropka.
Jak na razie to jedne handmejdowe- po 2 miesiącach, nadal jak nowemimo ze noszone ciagle
a i jeszcze wkład z flipa- super jest po prostu
a miałam CP- działa, ale sie kulkuje i ogólnie brzydnie
Itti itti skrzypi
Tanie minkee szarzeją
toots to porazka po prostu
a ja bardzo sobie chwale pieluchy blueberry oraz mini lale
---------------------------------
Olek _2007 i Emilka_2009