Cytat Zamieszczone przez ladidadi Zobacz posta
Pabla mieszkałam kiedyś na Kamionku

Figa z makiem to następna dzieciowa kawiarnia po słusznej stronie Wisły ! Na Walecznych 64. Ruszają od września. Nie ma jeszcze strony internetowej ale szukajcie na fb Jak zaczniemy to dam Wam cynk że możemy sie umawiać nba kawę

Monique ja znam sporo takich miejsc w Warszawie. Jak sie dobrze poszuka to codziennie coś ciekawego sie dzieje, gdzieś moożna iść z dzieciakami i nikt mi nie zwróci uwagi że mam cycka na wierzchu ;D Na fb prowadzę nawet coś w rodzaju newslettera dla znajomych z warsztatami, imprezami itd haha
Do figi z makiem będę miała jeszcze blizej Moze zanim w październiku wrócę do pracy to uda mi się tam wybrać
A co do miejsc przyjaznych dzieciakom w Wawie - wiem, że jest ich sporo, ale teraz w takie upały nie ruszam się z okolic domu (znaczy się nie ruszam się w zasadzie ze Skaryszaka).. Autko po wypadku się właśnie dziś zezłomowało, a jeżdżenie komunikacją miejską w taki upał jest jak dla mnie zbyt hardcorowe A tu się okazuje, że obok mnie takie fajne miejsce.. Kurcze, nawet niedawno byłam ze 200 metrów od UM a tak mi było potrzeba odpoczynku posacerowego