Pokaż wyniki od 1 do 15 z 15

Wątek: Uwolnić matkę - oliwkowa kółkowa

Mieszany widok

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie Uwolnić matkę - oliwkowa kółkowa

I śliczna wielorazowa pieluszka na pupie dziecia
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustofanka Awatar ladidadi
    Miejscowość
    warszawską Pragę zamieniła na Jabłonnę :)

Domyślnie

że co, że jak, że może my ??? ;D
    a czy dzieć takich sporych gabarytów w pieluszcze w kółeczka ( sie znaczy picasso ) ?
    a ja żadnej chusty wczoraj nie widziałam bo bym doniosła :/ Może dlatego że koleżankę po 15 latach spotkałam i byłam zajęta namawianiem jej do noszenia i do wielo haha
    Możecie się z Nas śmiać i poniżać Nas na każdym kroku. Ale my mamy dla was coś nowego,mamy bomby domowej roboty ... bo robimy w wielo

Marta, Matka Polka Karmiąca

KLUB MAM W JABŁONNIE

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Ta, wiem, podsłuchiwałam O tym, jak tata nosił Zuzę na plecach, a Zuza 24 kilo waży Ano byli my z chustą, ale faktycznie zagadana byłaś strasznie
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."

Miejscowość

Domyślnie

haha no to jak nic my ! Nie no bo ja zawsze tak dużo gadam, boszzzzzzzz tragedia, buzia mi się nie zamyka !
    Ale fakt, poniósł Zuze w plecaku ;D

Ciotka kammik, to co żeś się nie pucowała że jesteś ? Trzeba było podejśc, rzucić : " YO matka, my też się nosimy. No chustoforum bejbe zerkasz ? " buhaha
    A czesto wpadacie do UM ? My z Pragi jesteśmy i pomimo że na wieś się wyprowadziliśmy to ciągnie nas na stare śmieci
    Możecie się z Nas śmiać i poniżać Nas na każdym kroku. Ale my mamy dla was coś nowego,mamy bomby domowej roboty ... bo robimy w wielo

KLUB MAM W JABŁONNIE

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Yo, yo, zawsze jest ryzyko, że byś mię zdzieliła przez pysk naleśnikiem, drąc się "jakie forum, ludzie, zboczeniec!". Chociaż w sumie no risk no fun Pierwszy raz byliśmy, czaiłam się od jakiegoś czasu, żeby zajrzeć, ale w końcu sytuacja deszczogrożąca niejako przymusiła. Będziem bywać

Miejscowość

Domyślnie

buhahaha dobre !!!
    My od września robimy nalot na "Figa z makiem" . Blisko, na Walecznych. Dać znać ziomala jak bedziemy robić ustawkę ????
    A Ty ( Wy ? ) byłaś z Jakubem czy tylko z Ewą ? Bo mi sie wydawało że chyba Zuza to tam najstarsza była, nie zarejestrowałam dużego dziecia rocznik' 95

KLUB MAM W JABŁONNIE

Uprawnienia umieszczania postów