Strona 7 z 11 PierwszyPierwszy 1234567891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 140 z 212

Wątek: Rodzina przeciw chustom :/

Chustoholiczka Awatar Luthienna
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

cobra po co pisałaś o dziczy
    nie mam cukru! nie mam soli! nie mam majtek ( upsss nie ten wątek )
    Kocham dzicz, buuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ovejablanca udaj sie na wątek HUZIA cos tam ( cos tam bo edycji tematu było kilka - cobra z dobrej swojej woli zostawiła mi huzia )

słoneczny_blask
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cobra Zobacz posta
    Pyza - dla niej to był cięęęężki dzień - pierwszy raz jechała sama z tyłu auta, pierwszy i ostatni bo cały czas rozpaczliwie płakała
    "kto ci dał prawo jazdy ?!?!?!"(...)drzew nie skosiłam a ten korzeń nawet mi chłodnicy nie rozwalił

Chusteryczka Awatar ovejablanca
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Luthienna Zobacz posta
    Ovejablanca udaj sie na wątek HUZIA cos tam ( cos tam bo edycji tematu było kilka - cobra z dobrej swojej woli zostawiła mi huzia )
    taaak, znany mi jest ów, meandrujący nadzwyczaj pięknie, wątek

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

to mój ukochany wątek. Jest tak zakręcony i naszpikowany OT-ami, szybkimi zwrotami akcji, wizualizacjami. Mam wrażenie że siedzę w oparach haszu
    Tak, meandry.....doskonałe słowo!

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Luthienna Zobacz posta
    to mój ukochany wątek. Jest tak zakręcony i naszpikowany OT-ami, szybkimi zwrotami akcji, wizualizacjami. Mam wrażenie że siedzę w oparach haszu
    Tak, meandry.....doskonałe słowo!
    no a wątek pościelowo - analny jakoś ominęłaś o tam dopiero były przeskoki tematyczne

Miejscowość
    Opole

Domyślnie

no a wątek pościelowo - analny jakoś ominęłaś o tam dopiero były przeskoki tematyczne
    dawac mi tu linka...i sorki wielkie za ten OT

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

widzialam ale on jest raczej smutny, więc faktycznie ominełam go

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ovejablanca Zobacz posta
    dawac mi tu linka...i sorki wielkie za ten OT
    http://www.chusty.info/forum/showthr...st-bezpiecznie

a przepraszać to chyba endurkę faktycznie trzeba za te meandry nieskończoności i wartkie zwroty akcji... jeszcze się dziewczyna zamknie w sobie i co będzie?! kto mnie wtedy adoptuje...? A!~i jeszcze - mają też cuuuudnego psa

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

ja przepraszam za swoje niczym nieskrepowane gadulstwo. Obiecuję wrócic na huzia lub pójśc na odwyk ( z tym bedzie gorzej).
    Jesli przyjdzie mi coś do głowy w związku z problemem zawartym w temacie to wtedy napiszę

Chustofanka Awatar endurka
    Miejscowość
    radziejowice/grodzisk maz.

Domyślnie

było suuuper!

a Cobra ma jeszcze lepiej gadane niż pisane! Szkoda, ze nie wszystkie tematy udalo się poruszyć - jk zwykle czas naszym wrogiem! A raczej brak jego.

Oby do jak najszybszego spotkania!

Nawet małż starał się być towarzyski (jak kiedyś była choco, to wytrzymał z nami minutę...) i coś nawet bąknął o nosidle, bo taki ten Ryś ciężki...

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez endurka Zobacz posta
    i coś nawet bąknął o nosidle, bo taki ten Ryś ciężki...

no mnie się też tak wydawało, ale uznałam, że udam iż nie słyszę bo z kontekstu twoich opowieści (i głównego tematu tego wątku wynikało) że taki na anty bardziej... to żem sobie pomyślała, że może mu się wyrwało jak, za przeproszeniem, bąk w towarzystwie, to co będę chłopaka dobijać pokazując, że słyszłam

zakręcone ale chyba wszyscy zrozumieli o co mi chodzi

Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Normalnie, powiem jeszcze bom nie dała rady wcześniej (zapewne z czystego i nieograniczonego, wrodzonego lenistwa), uważam że wizyta cobry u endurki to fantastyczna sprawa! Jak to dobrze wiedzieć, że takie forum to nie tylko miejsce mniej lub bardziej dorzecznych wynurzeń (nawet i tych pościelowo-analnych), ale także miejsce gdzie można uzyskać namacalną i jakże budującą pomoc! Aż serce rośnie, naprawdę. Można odzyskać, nadwątlaną często nad wyraz, wiarę w ludzi. Cobra - wieeeelkie wyrazy uznania!
    A Tobie endurko życzę wszystkiego co najlepsiejsze i mam nadzieję, że wszystko ułoży się śpiewająco. Kibicuję Wam od początku, tylko to moje arcypotężne wrodzone lenistwo nie pozwloliło mi tego wyartykuować wcześniej.... te typy tak mają, niestety.

Miejscowość

Domyślnie

mnie się najbardziej podobało donośne Cobrowe "bo mój mąż to z tych noszących jest" i pilnie patrzyłam czy słyszał, ale nie wiem, bo wlepiony był w monitor, a wtedy mało co doń dociera ;p

wogóle nawet młodym się zajmował, i Pyzkę chwycił na ręce, oby nie na pokaz

Chustoholiczka

Domyślnie

to wracaj szybko z tego schroniska, łap przystojniaka do fotelika (o Rysiu mówię) i przyjeżdzaj

Chustomanka Awatar andzia_1978
    Miejscowość
    pomiędzy wawą a wołominem

Domyślnie

cudnie się was czyta, endurko bardzo się cieszę, zobaczysz że wszystko się ułoży. Cobra, ło matko jak Ty szybka jesteś, mój najmłodszy właśnie wychodzi z anginy, więc ja po ten cukier bardzo chętnie, ale dla spokojności w przyszłym tygodniu, lub bardziej oddalonym terminie
    P 1995, A 1997, B 2008, W 2015 i L 2017
    jestem matką idealnej córki i równie idealnych czterech synów

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andzia_1978 Zobacz posta
    Cobra, ło matko jak Ty szybka jesteś
    szybka, nie szybka... "mało casu, kruca bomba, mało casu" - jak mówił jeden pan do drugiego pana w vabanku - tu trzeba działać

szybka to jest moja Pyza - codziennie się jej pytam, czy słyszała o bezkofeinowym mleku

Miejscowość

Domyślnie

póki co sielanka trwa, nawet znaleźliśmy dom, który chyba kupimy - cobra - jeszcze bliżej Ciebie niz teraz

nie dałam rady już wczoraj wpaść i tak wszystko było na gazie, aż zzieleniałam - było oglądanie domu i negocjacje, potem ciągłe myślenie o domu i Makro, do którego nas nie wpuścili, więc małż zakupował sam (czyli czekają mnie zakupy ponowne) - napisane nie wprowadzać dzieci poniżej 140, a przecież my byliśmy uwiązani i razem przekraczaliśmy wzrost, a nie Rysio szedł sam :/ i to w takiej pięknej kieszeni jak nigdy - dzięki Cobra.

Ryś umęczony, bo zsnął przed samym makro i zaraz pobudka, kociokwiku dostawał w samochodzie i na parkingu, tyle atrakcji, a wiart okropny, żeby gdzieś się przenieść, do tego telefoniczne instrukcje zakupowe, oczekiwanie na kontakt w sprawie negocjacji "domowych" itd.

Potem biegiem do znajomych służbowo, do moich rodziców na obiad o dziwo (małż stanął po naszej stronie murem gdy zaprotestowałam przed wciskaniem ziemniaka) i choć było niezadowolenie to zaraz przyszli zapytać czy mogą dać mu banana... i choć brzęknęli o tym przedstawieniu w chuście do samochodu to juz jakoś bez przekonania, wow...

w domu po nocy, biegiem wszystko i Ryś rozszalały z zabawy, prawie bez snu. Trochę po zaśnieciu męczyło go bekanie, ale spał prawie całą noc jak nigdy dotąd!!!
    Za to mnie teraz tak boli pierś, która mi nabrałana maxa w nocy, że zaraz zwariouję chociaż już ściągnięta :/
    nie wiem nigdy nie miałam zapalenia, może to to?

Chustoholiczka

Domyślnie

GRATULACJ E !!!

No widzisz, wszystko się powoli układa trochę dobrego nastawienia i już ile się zmienia w życiu
    Z przenosin bardzo się cieszę
    A piersią się na razie nie przejmuj, jeśli nie jest bardzo gorąca i zaczerwieniona - zastój bywa bardzo nieprzyjemny - ale jak do 16 nic się nie zmieni to może jednak powinnaś podejść do lekarza (IMO)

Chustofanka Awatar Nastka55
    Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie

to i ja sie wypowiem w tym temacie. moja rodzina jest rowniez przeciwko chustom. ja bardzo chce nosic, mam miesiecznego synka. mieszkam na wsi z tesciami. tesciowa caly czas krzyczy Ze polamie dziecki ze je krzywdze. ostatnio nawet wygonila mnie doslownie z kuchni powiedziala ze nie chce patrzec jak kalecze dziecko. maz tez przeciwny, wszyscy sie ze mnie smieja i mowia ze juz w glowie mi sie poprzewracalo ze nikt w takich rzeczach dzieci nie nosi. tesciowa ciagle chodzi zla, w domu atmosfera jest okropna. bo ja chce po swojemu wychowywac swoje dziecko a ona chcialaby nim rzadzic po swojemu. ciagle krytykuje gada ze nie umiem opiekowac sie wlasnym dzieckiem, jak wyszlam na dwor z maluchem w chuscie, byla 18 ale bylo cieplutko, moze wial lekki wiaterek, nastraszyla mnie sadem ze za takie traktowanie dziecka moze mi je zabrac!!! szok doslownie. a jak roie z dzieckiem po swojemu to wymysla na mnie niestworzone rzeczy i ze tylko sie sprzeciwiam. no sory ale to moje dziecko. nie wiem co mam robic...

Chusteryczka
    Miejscowość
    Wieliczka

Domyślnie

Jak to co masz zrobić. Wyprowadzić się z mężem od teściów byle jak najdalej i to prędko. Ja mam kiepskie stosunki z moją teściową, ale to co piszesz to jakaś masakra. Uciekajcie stamtąd ile sił w nogach.
    P 2009, I 2011, R 2013, M 2017

Uprawnienia umieszczania postów