-
no i po spotkaniu
dzieci słodko śpią (a przynajmniej Pyza - dla niej to był cięęęężki dzień - pierwszy raz jechała sama z tyłu auta, pierwszy i ostatni bo cały czas rozpaczliwie płakała na szczęście do endurki jest ode mnie dokładnie i równo 10 minut ale o te 10 minut za długo dla zrozpaczonej Pyzy)
ale do rzeczy - spotkanie było baaardzo miłe, dziękuję ci endurko za tak miłe przyjęcie. Tematów sporo było do obgadania, jednakże wiele z nich nie zostało poruszonych z przyczyn obiektywnych i od nas niezależnych
ale może jutro uda się jeszcze na chwilkę spotkać i omówić najważniejsze sprawy
te nieomówione rzecz jasna.
Osoby, których nie było - u endurki jest cuuuuuuuuuuuuuuuudnie
szkoda, że nie chce mnie adoptować
taki las że hej - aż się w nim zagubiłam i chyba z 15 minut jeździłam po dziczy ...
No, bo tam jest DZICZ - taka prawdziwa
- taka cudna !!! Może jeszcze kiedyś zaprosi na ploty i takie tam..... albo na grzyby... albo w ogóle... 
No, to tyle chciałam napisać, reszty nie mogę bo obowiązuje mnie tajemnica zawodowa 
dopisek: odpowiadając na twoje pytanie, endurko, to wykrzyczane rozpaczliwie "kto ci dał prawo jazdy ?!?!?!" odpowiem 'pani w okienku starostwa grodziskiego" a co, przecież aż tak źle nie było, drzew nie skosiłam a ten korzeń nawet mi chłodnicy nie rozwalił
Ostatnio edytowane przez Cobra ; 18-08-2010 o 21:28
Powód: bo dopisek :D
Uprawnienia umieszczania postów