Pokaż wyniki od 1 do 20 z 25

Wątek: kieszonka i 3miesieczniak - motanie idzie mi coraz gorzej co robić?

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Suzi
    Miejscowość
    Warszawa/Wilanów

Domyślnie

włala dzisiejsza kieszonka PO powrocie ze spaceru.
    Jeszcze jedno: lewa nóżka jest zawsze troche niżej. Czy to jest nieprawidłowe?

Domyślnie

na pewno doswiadczone chustonoszki sie wypowiedza bom ja laik calkowity ale z ta nozka to bym uwazala. Probowalam na poczatku nosic Goluma w kolkowej gdzie wlasnie tez caly czas jedna lapka byla wyzej. Nie bylo tego noszenia duzo bo ledwie kilka razy do 20min ale okazuje sie, ze mloda ma zle wyksztalcone bioderko od strony nozki, ktora zawsze byla nizej. Nie wiem, byc moze nie ma to zupelnie zadnego zwiazku ale moze to wlasnie przez chuste a raczej jej nieumiejetne uzytkowanie?

Chustonówka

Domyślnie

U mnie też czasem jedna nóżka wychodzi niżej, ale już wiem dlaczego. Pierwszy pas zdąży mi się zwykle poluzować, gdy dociągam i przekładam pod nóżką drugi. Wczoraj dociągałam piętnaście razy jeden i drugi na zmianę i nie zwisła jedna szłapka, ale spociłam się przy tym jak mysz.

Chustomanka Awatar Bartusiowa
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

odświeżę wątek

mój mały ma 4 miesiące i coraz gorzej nam idzie motanie bo on się za nic w świecie nie chce przytulić i mam wrażenie, że ma prosty kręgosłup pupka niby wpada, kolanka dobrze ułożone ale te plecka

skaczę, śpiewam, cuduję... tylko jak jest padnięty to zamotam odpowiednio ale to rzadko, on mi śpi dwa razy dziennie

może jutro postaram się dodać jakieś zdjęcie
    Ostatnio edytowane przez Bartusiowa ; 28-09-2013 o 22:55

Chusteryczka Awatar nautika
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

To na plecy wrzuć
    Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
    Kacper 2016 - Paskud
    Maksymilina 2019 - Gustlik

Chustoguru Awatar HoliPoli
    Miejscowość
    Belgrad

Domyślnie

Zgadzam się z nautiką - u mnie był bunt jakiś miesiąc temu i też się odpychała jak ją z przodu chciałam motać. Sprawę rozwiązało motanie na plecach albo na biodrze. Teraz już jej trochę przeszło - nawet czasami się daje namówić na kieszonkę

Chustomanka Awatar Bartusiowa
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

boję się plecaka

ale spoko, ostatnie dwa razy wyszły super... był zmęczony, pewnie dlatego...

można na biodrze takiego malca??

Uprawnienia umieszczania postów