Co tu dużo mówić... CUDNIE wyglądacie![]()
Co tu dużo mówić... CUDNIE wyglądacie![]()
Lidka mama Kuby (02.08.2000) i Bartka (28.11.2006).
Sklep z chustami Storchenwiege
http://www.koala.info.pl
Doradca Akademii Noszenia
Bardzo elegancki APLX![]()
Juz odpowieadam (ale chyba za późno bo Aniu już wiesz) APLX smocze tez mają kapturki. Podoba mi sie pomysł na chowanie tego kapturka.
Widzę, że obie będziemy obnosić się ze smokami![]()
Aniu i Ilamrei - oba nosidła piękne. To czerwone tez miałam na oku, ale Mąż wolał bardziej stonowane.
Co do zakupu - ja kupowałam przez stronę internetową - dolar tani, to zaszalałamnie wyszło dużo drożej niż uzywane na TBW.
strona - http://www.frogmama.com/catalog.php?category=13 i czytam, ż eteraz mają promocję na wysyłkę (może i na zagraniczną też?)
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Pytanie o koszulki - jak one sa zapimane na nosidle - rzepy, zatrzaski, czy jakieś inne rozwiązania? Intryguje mnei to bardzo - mam fajny materiał...
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
irlaa, ja moge pokazac ci nasza koszulke na APLX, ktora uszyla mi Donna z Slipslinz. Jest to material z dziurkami w odpowiednim miejscu, wszystko pieknie pasuje, nakalada sie taka koszulke na nosidlo i taka koszulka to jakby druga skora. Moja koszulka jest bardzo ladna, dwustronna.![]()
eleganckie śliczności![]()
Linda, bardzo chętnie poogladam![]()
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Dziewczyny ale te wasze APLX-y piękne!!! takie eleganckie......![]()
Lindo może obfotografujesz tą koszulkę bo i ja bym sobie sprawiła.....![]()
Kamilek - 16 marca 2006
Julianek -25 października 2007
My soul is painted like the wings of butterflies...
Ok, zrobie foty i wysle. Ostatnio mam problemy z przegrywaniem zdjec na fotoforum z mojego laptopaWiec moze wysle ktorejs z was zdjecia i zamiescicie na forum...
Moze wysle do Anety, dolacze jeszcze zdjecie moich fali, czy moglabys zamiescic w danym watku prosze??
pewnie, że takczekam
![]()
Kamilek - 16 marca 2006
udalo mi sie, takze wklejam foty
Jedna strona:
druga strona:
![]()
A tutaj zdjecie koszulki w akcji nad morzem w UK...
i z druga strona w akcji
![]()
piękna ta koszuleczka ślicznie dziękuję za fotki Lindo![]()
Kamilek - 16 marca 2006
Bardzo ładne te koszulkiMoże Ania coś wymyśli ciekawego
A te APLX to właśnie z Anią mamy z Frogmamy. Ile wysyłka to akurat nie wiem, bo perfidnie wykorzystałam jadącego z USA do Polski kolegę![]()
Polecam koszulki, szczegolnie przy satynowych APLX, bo satyna jest troche bardziej delikatna i moze sie zaciagnac... Tylko jezeli masz koszulke, to nie mozna zalozyc juz kapturka... Czyba, ze bedziesz miec jednostronna koszulke, wtedy z drugiej strony mozna przyszyc velcro
A ja sobie już obmyśliłam, że zrobię koszulkę z kapturkiem! zobaczymy jak wyjdzie![]()
Aniu na świetny pomysł wpadłaś.... pochwalisz się jak uszyjesz??![]()
Kamilek - 16 marca 2006