Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13

Wątek: dylematy przy rosnącym dziecięciu

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Liv
    Miejscowość
    Wieś zwana Warszawą, zielone Powiśle

Domyślnie

akurat w płatkach śniegu nie nosiłam, ale opinie były bardzo dobre na forum.
    tegoroczne limity didka z 50% lnu noszą rewelacyjnie (IMO lepiej niż dotychczasowe 50tki, np. indio eibe). dmuchawce no-cotton powinny mieć niezłą nośność. ale wg mnie między dmuchawcami a agave nie ma porównania.
    rosalinda może i tańsza, ale niewątpliwie brzydsza, przepraszam ma strasznie sprane, gaciowe kolory.
    Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)

Pochłonęło mnie życie,
    więc w wirtualnym niebycie
    pozostaję do odwołania.

Chustomanka Awatar Malina

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zosinamama Zobacz posta
    rosalinda może i tańsza, ale niewątpliwie brzydsza, przepraszam ma strasznie sprane, gaciowe kolory.
    ha to pewnie dlatego tansza jest, bo gaciowa No na pewno bardziej dla dziewczynki niz chlopca kolorystycznie.

Dzieki zosinamamo za opinie. Jak szwagierka pozwoli, to wyprobuje sobie agave. I moze Federico bedzie za ciezki na noszenie w przyszle lato, bo juz znacznie ciezszy od malinowki, mimo ze mlodszy
    W platki sniegu motalam sie raz, ale kilka kg mlodej temu, a do zimy tez jeszcze nabierze ciala, ale mam nadzieje, ze poniesie mi dziecie.
    http://www.przytulmniemamo.pl/

Malinowka wrzesien 2009

Chustofanka

Domyślnie

ja mam niebieskie płatki śniegu i 11kg noszą bez problemu (i poniosą na pewno więcej), nie lubiłam tej chusty na początku, ale teraz uważam że jest niezastąpiona, to jest taka cieńsza wełna więc nie jest w niej tak gorąco - nosiłam młodego nawet przy 23 stopniach i było zupełnie ok. wg mnie ta chusta fajnie pracuje i jest łatwa w obsłudze i ujarzmianiu.

Chusteryczka

Domyślnie

Nie jestem ekspertem od chust dla cięższych dzieci- mi polecono lane i chyba taką zakupię.
    Poza nośnościa jest jeszcze wygląd, miękkość- twardość i inne cechy chusty, które warto wziasc pod uwage.

Uprawnienia umieszczania postów