![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jak dobrze znowu tu być!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jak dobrze znowu tu być!
Karina - 2007r.
Lila - 2009r.
Witold - 2014r.
Gerald - 2016r.
cieszę się że już wszystko chodzi, ból był straszny![]()
forum jest, więc spokojnie mogę jutro wyjechać![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
No...
Już nie muszę obsesyjnie sprawdzać, czy aby nie działa![]()
Super niespodzianka! Wróciłam z kościoła i cyk, forum działa!
![]()
Jak dobrze!
Na gazetowym jednak nie ma tej magii![]()
Pomóżmy Teosiowi! www.naturscy.pl/teo
ufff... już normalnie![]()
![]()
![]()
dzięki jazoo!
Mama Wiktora (2007)czterech Aniołków[*][*][*][*] Igora (2013)
i Borysa (2015)
![]()
wracam ze spaceru a tu taka niespodzianka![]()
hurra![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o tak mi się buziak śmieje
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Dobrze, że mnie przez weekend nie było to się przynajmniej nie wkurzałam, że forum nie ma. Najważniejsze, że już wróciło![]()
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
oj tak... dobrze że już jest![]()
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
Mnie tez spadl kamien z serca. Duuuzy i cieeeezki.
Po tym jak nowy hotel przeprowadzil przeniesienie domeny mimo prosby zeby sie wstrzymali przez najblizsze 3 dni (spontaniczny wypad bo jutro juz znowu praca) byli tez bardzo malo pomocni w przenosinach samego forum. Stary hotel podobnie. Siedzielismy nad tym cala noc zeby obejsc narzucone ograniczenia ale bez skutku.
W koncu czulam sie zmuszona wynajac specjaliste i on to dzisiaj w ciagu dnia zalatwil.
W kazdym razie juz jest po wszystkim. Nie wiem jak u Was ale u mnie forum dziala jak blyskawica, i o to glownie chodzilo.
Przepraszam wszystkich za tak niefortunny przebieg przeprowadzki i ciesze sie bardzo ze znowu sie "widzimy"![]()
mama A-99, I-06, M-10 i M-12
Jazzoo-a mi debug wraz wyskakuje jak dłużej piszę posta,to normalne?
Aniu, przede wszystkim należą się Tobie wielgachne od nas wszystkich podziękowania!Zamieszczone przez Jazzoo
Forum hula jak ta lala a ja właśnie wróciłam z objazdu weekendowego, lansowałam się w chustach i nosidłach po różnych miastachŚwiat jest piękny
![]()
Miłość tworząca się w stałej relacji okazuje się nieodzownym składnikiem rozwoju. Erna Furman
Spotkania "Noszenie Dziecka" woj pomorskie
Dobrze, że byłam na wakacjach bez dostępu do netu. Wróciłam dziś,a tu takich rzeczy sie dowiaduję...
ZUZIA 02.11.2007, ZOSIA 30.01.2012
Prawde mowiac nie mam zielonego pojeciaZamieszczone przez magda1980
![]()
Jak to wyglada? Jakas raptem opcja wyskakuje? Czy moze box z wiadomoscia?
mama A-99, I-06, M-10 i M-12
ostatnio mniej jestem na forum i przerwa zbiegła się trochę z awarią internetu, ale i tak brakowało))
Hania, 05.11.2007 r. i Ula, 08.07.2011 r.
nie sądziłam, że jestem uzależniona od forum..ale przeżyłam, dzięki temu,że wyjechałam na weekend w miejsce gdzie netu nie uraczysz..
dobrze, że już jesteśmy razem!!
![]()
codzienność płata figle...