Jesteście tu ???
Widziałam mame i tate, tata motał dziecko w jasne peniskiw plecaczek
A potem jeszcze z daleka wypatrzyłam mame w zielonym elastyku, tate i dwoje dzieciaczków.
Jesteście tu ???
Widziałam mame i tate, tata motał dziecko w jasne peniskiw plecaczek
A potem jeszcze z daleka wypatrzyłam mame w zielonym elastyku, tate i dwoje dzieciaczków.
Mama Kubusiai Basi
Jesteśmy, jesteśmytrza było zagadać coś, bo wydaje mi się, że peniski to mocno forumowe są tzn. jak ktoś ma peniska, to na pewno na forum też działa
![]()
P 2009, I 2011, R 2013, M 2017
o jak fajnie![]()
może nas pamiętacie, byliśmy we trójkę, potem weszliśmy do sklepiku jak kupowaliście lody
ech... no mogłam zagadać, ale jakoś mi tak zawsze głupio hehe
często bywacie w jordanie ?
Mama Kubusiai Basi
Rzeczywiście ktoś wszedł, jak my wychodziliśmy ze sklepiku, ale nie zwróciłam uwagi w ogóle. Trzeba było chustą zamachać albo jakąś inną szmatą, to byśmy zwrócili uwagęOstatnio często jesteśmy w jordanie, najczęściej w łikendy, ale nie na tym placu zabaw, tylko na tym malutkim który jest przy kawiarni (jordanówce).
P 2009, I 2011, R 2013, M 2017
buuu my bez chusty/szamaty
Kuba już całkiem samodzielny, nie daje sie motać, jedynie bardzooo zmęczony na górskich wędrówkach
a tak to wszędzie już na swoich nogach maszeruje, więc nawet chusty nie zabieramy ze sobą.
Na tym przy Kawiarni też byliśmy. My z Huty wiec troche daleko mamy, no ale bywamy czasem, bo u nas placów zabaw za dużo nie ma w okolicy.
Mama Kubusiai Basi