Pokaż wyniki od 1 do 20 z 52

Wątek: szukam pomocy w doborze chusty tkanej :)czy moje dzicko jest antychustowe?ichyba bedzie tylko miecio

Mieszany widok

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie szukam pomocy w doborze chusty tkanej :)czy moje dzicko jest antychustowe?ichyba bedzie tylko miecio

witam.byłam włascicicelką juz chusty kieszonki a teraz mam chustę elastyczną firmy pentelka.szczerze jestem z niej zadowolona ale moja córcia waży juz 9 kilogramów i coraz cieżej mi sie ją nosi(i tak juz dawno powinna to byc chusta tkana).Stad moje pytanko.Jakiej firmy i jka tak naprawde chuste powinnam kupic .młodej nie nosze może bardzo dużo ale w każdym razie codziennie prawie.chodzi mi o jakąś porządniejszą (nie np.z bwełny pościelowej jakie można spotkac na allegro ) i w takiej cenie w miare jako że portfelo nieprzepełniony.moga to byc tez chusty używane czy jakąs konkretną możecie mi polecic?bede bardzo wdzieczna za pomoc
    Ostatnio edytowane przez mTuśka ; 14-08-2010 o 22:17

Chusteryczka Awatar edoro
    Miejscowość
    lublin

Domyślnie

zajrzyj na nasz Stragan, poszukaj, pooglądaj i...kupuj co ci się spodoba tutaj na forum nikt ci badziewia nie sprzeda, same firmówki Także kup taką, która będzie CI się podobała, i pomyśl sobie że to przecież PIERWSZA chusta (zawsze możesz kupić następną)
    Ja mam 1 chustę ale chyba 5 z kolei (sprzedawałam i kupowałam następną)

POWODZENIA
    Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
    Małe dzieła mojej Dużej już panny Co robią moje dwie lewe ręce

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

określ kolor i granicę cenową- w znalezieniu takich informacji możemy pomóc
    każda z nas lubi nosic inne chusty, więc podpowiedziec obiektywnie niemożemy

Chustomanka Awatar lawendax
    Miejscowość
    GDAŃSK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marciasone Zobacz posta
    witam.byłam włascicicelką juz chusty kieszonki a teraz mam chustę elastyczną firmy pentelka.szczerze jestem z niej zadowolona ale moja córcia waży juz 9 kilogramów i coraz cieżej mi sie ją nosi(i tak juz dawno powinna to byc chusta tkana).Stad moje pytanko.Jakiej firmy i jka tak naprawde chuste powinnam kupic .młodej nie nosze może bardzo dużo ale w każdym razie codziennie prawie.chodzi mi o jakąś porządniejszą (nie np.z bwełny pościelowej jakie można spotkac na allegro ) i w takiej cenie w miare jako że portfelo nieprzepełniony.moga to byc tez chusty używane czy jakąs konkretną możecie mi polecic?bede bardzo wdzieczna za pomoc
    Zacznij od tkanej bawełnianej, najlepiej zaczynać od pasiaków. Firm godnych polecenia jest wiele, co kto lubi i ile chce wydać. Poszukaj takiej która Ci sie spodoba wizualnie, i będzie pasować do większości ubrań.
    Mati - 19 kwietnia 2005
    Lilianka - 04 stycznia 2009

www.MamaZen.pl - CHUSTY:
    Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.

Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13

Doradca Noszenia ClauWi®

Chustomanka Awatar martuszka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

a najlepiej spotkaj się z kims kto nosi, albo pożycz sobie najpierw i spróbuj. w wielu miastach organizowane są spotkania mam chustowych, które chetnie doradzą

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie

no tak......standardowo a czytanie NIEboli, a szukanie NIEgryzie......
    ajlowdisgejm

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

Ja czytam i szukam,ale chodzi mi o to jaką byscie polecały ,i po to zamiesciłam posta a nie po to zeby ktoś mnie beształ. jak tak ma to wyglądac to dziekuje Ania

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

innym dziekuję za info

Uprawnienia umieszczania postów