Ja własnie dzisiaj dostałam przesyłkę,wkladki potróje bambusowe,wlaśnie się piorą-napiszę pózniej jak się sprawdzają!
Ja własnie dzisiaj dostałam przesyłkę,wkladki potróje bambusowe,wlaśnie się piorą-napiszę pózniej jak się sprawdzają!
Super, szkoda ze nie znałam ich wczesniej. Sa tanie, ładnie odszyte. PUL nie przecieka i sa na napy.A co dla mnie bardzo ważne są rozmiarowe i rozmiary nie są ani zawyżone ani zaniżone.
NA zrazie zamowiłam formowankę i kieszonkę na próbę i napewno zamówię więcej. Jeśli bym miała sie już czegoś czepić to faktu , że są trochę szerokie w kroku ( mozna zamówić węższe)
Mam kieszonkę w gwiazdki. Pierwsze wrażenie- jakaś taka....niezbyt. A okazało się, że to bardzo zgrabna pieluszka, ładnie leży i, co najważniejsze, nie przecieka ani nie uciska w plecki![]()
aniam, ja cały czas zadowolona. Ale jakbym brala teraz to te większe, do złożenia. Raz - schnąć będzie szybciej, dwa - te trzy warstwy trzeba po wirowaniu w pralce ułożyć, rozciągnąć, wygładzić i troszkę mnie to denerwuje. Chłonność jednak bez zarzutu.
Lauron(Smo)12.06.2010, Bruno(Gadzinka)
12.01.2012
Dziewczyny, które mają kieszonki z drylinerem - daje on uczucie suchości? Bo u mnie w ogólemyślałam, że może po kilku praniach "załapie", ale kilka prań minęło i nic, ten materiał wręcz nasiąka - po nocy jest mokry nawet u góry, przy napkach, no kapie prawie z niego. Nie wiem, czy ja mam jakiś felerny, czy robię z nim coś nie tak? Ale co? Nie zapierałam nigdy mydłem, piorę w płynie Urlich Naturlich, który dobrze się sprawdzał przy kieszonkach z polarem. Niby pupa nie jest po nocy czerwona, ale tak sobie myślę, że jednak fajniej się śpi, jak sucho jest przy pupie.
Ja dostałam niedawno przesyłkę, kieszonka z drylinerem - i tak samo jak piszesz pelasia, materiał był wilgotny, a przy napkach był mokry zupełnie. I to nie po nocy a po 2 godz bodajże. Na razie to był pierwszy raz, zobaczymy jak będzie dalej.
U nas dryliner super się sprawdza, prawie jak polar. Nic nie przemaka. Ciekawe od czego to zależy...
A tak w ogóle to gdzieś już było, że pieluch w płynie się nie pierze? Albo można?
mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu