Dziewczyny a one-size w tych pieluszkach się sprawdza? Bo ta Pani chyba niechętnie je szyje więc może jest ku temu powód?![]()
Dziewczyny a one-size w tych pieluszkach się sprawdza? Bo ta Pani chyba niechętnie je szyje więc może jest ku temu powód?![]()
ja nie widzę różnicy.![]()
Ja mam one size franiszki (i inne pieluszki też) i powiem szczerze, gdyby nie finanse wolałabym rozmiarowe...
Ja jakoś sobie z nimi radzę, ale babci często się rozpinają napki podczas zakładania/naciągania przedniej części pieluszki i nie może sobie z nimi poradzić.
Po drugie zawsze jest ryzyko, że się zużyją/wyrwą itd. Chociaż we franiszkach mi się nie prztrafiło, ale np.: w bambusowej formowanej firmy Bambinex napka mi się urwała i to już ok. miesiąca po zakupie.
Franiszki są na tyle przystępne cenowo, że prędzej mogłabym pomarzyć o rozmiarowych... ale moja mała jest na granicy M i L (M może już krótko posłużyć, L jest jeszcze za duża), dlatego wybrałam one size.
Dziewczyny, a ja zapytam jeszcze jak szybko szyje ta pani? Czy ma tez jakieś gotowe pieluszki ?
Edit: Czy da radę zmienić tytuł pierwszego posta ?
Żabcia (stycz "08)
Rybka (maj "10)
szyje w ciągu tygodnia. jak masz farta to od zamówienia do dostarczenia minie tydzień.
moje OS są naprawdę ok. nic mi się nie odpina, nie jest za duże, za małe.
dobrze, że zaraz się skończą tkaniny, których jeszcze nie mam![]()