Swoje właśnie odebrałamMiałam na poczcie tydzień po złożeniu zamówienia. Bedziemy testować jutro pewnie bo dopiero za chwile wyląduja w pralce. Wyglądają OK
![]()
Próbowałyście dziś wchodzić na stronę franiszki.pl ? Chciałam zajrzeć bo myślałam, że może są nowe wzory pieluszek... a tu nie ma jak, pokazuje się komunikat "strony nie znaleziono" i odesłanie do strony .... CBA(ale to nie to centralne biuro
, tylko jakiś hosting CBA) Ktoś chyba zrobił kawał pani szyjącej pieluszki.
Ostatnio edytowane przez mamuśka ; 31-08-2010 o 00:57
Ja też zrobiłam zamówionko - na próbę po jednej kieszonce z coolmaxem i drylinerem, do tego wkłady konopie-bawełna i bambus-bawełna-poliester-konopie. Myjki bambusowe oczywiście też, bo pisałyście że fajnePaczka ma wyjść w środę, zobaczymy. Jak dostanę i potestuję to napiszę jakie wrażenia, zwłaszcza że to moje pierwsze pieluchy będą hehehe...
Najbardziej mnie te "suche pieluchy" intrygują (też zamówiłam), czy spełnią swoje zadanie.
mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu
nasz coolmax nie odprowadza wilgoci
pupa mokra...
a jak u Was?
och! czyli JEST nadzieja???
na razie - standardowe odtłuszczanie w płynie + jedno pranie, takie normalne (NF + 1/2 UrlichaNaturlicha + olejek)
mam prać więcej?
to jak konopie reaguje?
tak? tak?
a nie wiem, tak prorokuje
moj coolmax bedzie w piatek mam nadzieje, to cos powiem. Jednak doświadczenie mowi, ze jednak najbardziej chlonne sa po wielu praniach. Tkaniny są zawsze powleczone czyms tam dla ochrony, moze to dlatego. No i tak na chłopski rozum skoro cool jest w 100% poliestrem to nie powinien wogole przyjmowac wilgoci tylko przekazywac ja dalej, no chyba ze wkładka u Twojego synka już była ekstremalnie mokra????/