Też się skusiłam, wysyłka w środę wiec pokazywać będę.Będzie kieszoneczka i otulacz. Otulacz może być na Smoka nieco duży jeszcze, ale powoli mi się ciasnawy robi stary więc asekuracyjnie już zakupiłam
Też się skusiłam, wysyłka w środę wiec pokazywać będę.Będzie kieszoneczka i otulacz. Otulacz może być na Smoka nieco duży jeszcze, ale powoli mi się ciasnawy robi stary więc asekuracyjnie już zakupiłam
Lauron(Smo)12.06.2010, Bruno(Gadzinka)
12.01.2012
ale nie wyprałaś z płynem do płukania przypadkiem?
wzór bakterie, nigdy nie piorę z płynem. Jak trzymam pieluszki lekko wilgotne to jest ok ale jak wrzucę jakąś mocno zasikaną i poleży chwilę to zdarzyło się że ubranka w torbie się przemoczyły po kontakcie z workiem![]()
Ale to na szwach puszcza, czy materiał przemaka? W to drugie trudno uwierzyć, też mam te pule i są bardzo dobre, może faktycznie jakiś wybrakowany?
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
no może faktycznie wybrakowany bo kupiłam kawałek materiału 50x50 właśnie z myślą o uszyciu woreczka, to chyba jakieś resztki były
w każdym razie przemaka cały, też początkowo myślałam że to szwy puszczają, ale nie, bo mokry jest głównie na środku
gdyby to była pieluszka to bym reklamowała, worka mi sie nie chce, wszyje sobie od srodka ceratke i bedzie ok