Pokaż wyniki od 1 do 20 z 212

Wątek: Franiszki

Mieszany widok

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

cenne to co piszesz o rozmiarze
    to ja zamówię Lkę. zobaczymy co z tego wyniknie.

Chustomanka Awatar Anik801

Domyślnie

Ja kupowałam z allegro-to były początki.Może teraz te rozmiary jakoś bardziej zbliżone do normalności.Choć ja jak będę kupowała to nie zaryzykuję s-m.Wolę mieć większą niż za małą-naprawdę ciężko mi było dopiąć tą s-m(a mój synek tłusty nie jest).No może z jednym wkładem z mikrofibry dopięłaby się bez problemu.Mój waży teraz 7kg.i ta większa mi odpowiada.

Chustofanka

Domyślnie

Właśnie boję się "nieznanych" rozmiarówek... moja córka ma ok. 10 kg. a np. Stretchies Tots Bots (te do 16 kg) są na nią idealnie na styk... Taką ma budowę: grubiutkie nóżki i okrągły brzuszek, chociaż może dziecko od 12 miesiąca rośnie "inaczej" i te pieluszki to uwzględniają...

Czyli rozmiarówka pieluszek tej Pani jest dosyć mała?
    Ostatnio edytowane przez mamuśka ; 12-08-2010 o 13:23

Chustofanka

Domyślnie

Właśnie odebrałam maila od pani Kasprzak - pieluszka z jednokolorowego PUL z dryliner L 27 zł., a z konopią 30 zł. Wkład konopny 15 zł. To chyba nie wychodzi tak najdrożej... a i podobno te pieluszki to "biodrówki" (coś jak IB) więc może dlatego wydają się małe... Chyba się skuszę na taką z materiałem coolmax...

Chustoguru Awatar Iwka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

IMO to bardzo tanio - materiały są wściekle drogie, wiem, bo szyję z tych samych A cena taka jak chińskich. Gdyby nie to, że lubię szyć i mam frajdę, że córce własne pieluchy zakładam, to bym kupiła i się nie bawiła. Tylko że to nie sklep, ciekawe, jak z podatkami...
    Co dwa lata przewrót świata
    my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
    "Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.

Chustomanka Awatar Anik801

Domyślnie

To rzeczywiście tani z jednokolorowego.Ja mam małpki to roz.l 37zł.Jak wypróbujesz coolmax daj znać,bo jak jednokolor kosztuje 27 to też się skuszę.

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

można zamówić onesize'y +2pln

Chusteryczka
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

A do której ze znanych pieluszek ,szanowne koleżanki by je porównały?????????<może można prosić właścicielki o pomierzenie..pliss!!!!!!!!>

Uprawnienia umieszczania postów