-
Chustofanka
-
Chustonoszka
Dzięki, Mamuśka, za relację!
Mój Dzieć Maleńki, więc pewnie spróbujemy gumeczki.
A powiedz, proszę, czy Twoim zdaniem ten system na gumki sprawdziłby się w otulaczu?
-
Chustofanka
Myślę, że tak, chociaż nigdy nie probowałam z otulaczem.
Jesli Twój dzieć malutki to rzeczywiście brałabym gumki, napki lubią się odpinać przy naciąganiu/zakładaniu pieluszki.
-
-
Chustofanka
Moja córka po drzemce w pieluszce z polarem ma zawsze czerwoną pupę. Natomiast po drzemce w pieluszce formowanej bambusowej, nawet jeśli można ją wręcz wykręcać bo jest tak mokra, pupa nie jest czerwona. Myślę, że odparza ją właśnie sztuczny polar, który po prostu "grzeje".
Coolmax jest sztuczny ale nie "grzeje" tak jak polar - ma "otworki" jest o niebo lepszy, wg mnie nie odparza. Natomiast uczucie suchości jest w nim trochę słabsze od tego w polarze.
-
Chustoholiczka
my miałyśmy dwie kieszonki PUL, pieluszki rewelacyjne, ładne, zgrabne bardzo starannie uszyte. wkładka konopna dość cienka, ale chłonna. pupka naprawdę bardzo zgrabnie w nich wyglądała, szkoda, że już nich wyrosłyśmy...
-
Chustonoszka
mam 2 kieszonki PUL, jedna na napy, druga na rzepy, napy wypadaja o wiele lepiej, te zwykłe rzepy (a mam kieszonkę ze zwykłymi) po pewnym czasie zaczynają jednak słabiej trzymać, pewnie po wymianie rzepa znów będzie moją ulubioną bo generalnie lubię rzepy za to że można szybko założyć wierzgającemu dziecku pieluszkę
pieluszki są zgrabne, mają miłe PULe, nie uciskaja nóżek ani pachwin, dla mnie the best
Uprawnienia umieszczania postów