Pokaż wyniki od 1 do 20 z 62

Wątek: Mio unico

Mieszany widok

Chustomanka Awatar darijah
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie Mio unico

To dzięki Wam zaistniały pieluszki Mio unico. Dziękuję
    Aby firma mogła się rozwijać a pieluszki udoskonalać niezbędne są Wasze opinie. Każda krytyka , sugestia i pochwała są niezmiernie dla mnie ważne. Dlatego zachęcam do recenzowania; zarówno posiadających pieluszki jak i nie posiadających Gdyby się wkradła też jakaś opinia o samym sklepie byłabym podwójnie zadowolona
    Miluszka ::marzec 2008 :: Olafko ::lipiec 2011::

https://www.facebook.com/MioUnico - unikatowe nery na różne bajery dla dziarskich chustomatek; szyte z nowych, recyklingowanych i chustowych materiałów; również na indywidualne zamówienia ::

Chustofanka

Domyślnie

Dzisiaj do mnie przyszła kieszonka z dwoma wkładami

Teraz jest w praniu więc nie wiem jak się będzie spisywać na małej, ale pierwsze wrażenie bardzo pozytywne:

Kieszonka jest mięciutka i bardzo delikatna z zewnątrz - super milutki i rozciągliwy materiał. Bardzo dokładnie odszyta, ma milutki polarek o właściwościach antybakteryjnych. Napki dosyć mocno trzymają (trzeba uważać przy odpinaniu aby nie rozciągnąć delikatnego PUL'a) ale to dobrze im wróży na przyszłość - z czasem się wyrobią, a nie będą za luźne.
    Krój pieluszki wydaje się być bardzo przemyślany - pieluszka jest maksymalnie węższa z przodu (aby niepotrzebnie nie powiększać) a zarazem wystarczająco szeroka z tyłu (aby wszystko łapać )
    Wkłady są dosyć cieniutkie i super mięciutkie, a mimo to wyglądają na chłonne - sprawdzimy "w praniu"

Jeszcze słówko o obsłudze sklepu, pieluszka przyszła do mnie dosyć szybko po dokonaniu przelewu, starannie i jednocześnie ślicznie opakowana Z (chyba) odręcznie malowanym logo firmy.
    Ostatnio edytowane przez mamuśka ; 18-08-2010 o 14:01

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Bardzo dziękuję za pierwszą recenzję :-D

Logo wprawdzie nie jest odręcznie malowane ale prawie , prawie . Drukuje je moja osobista, domowa drukarka. Etykietki sklejam , przyklejam i opisuję już ręcznie

https://www.facebook.com/MioUnico - unikatowe nery na różne bajery dla dziarskich chustomatek; szyte z nowych, recyklingowanych i chustowych materiałów; również na indywidualne zamówienia ::

Chustofanka

Domyślnie

Po kilku używaniach/praniach/używaniach mogę powiedzieć, że znalazłam dwie wady pieluszek:
    1) napki mogłyby być wszywane trochę niżej, ponieważ przy blisko spiętych skrzydełkach bocznych (duży zapas) środek przedniej części pieluszki się wysuwa (ale w sumie też można temu zaradzić zapinając na dwoje bocznych napek w skrzydełkach)
    2) cena , jak zwykle ....

Poza tym same plusy:
    rozmiarówka dla mnie super, to chyba pierwsza pieluszka, w której mojej córeczce (10 kg) "nachodzą" na siebie boczne skrzydełka - co świadczy o tym, że wystarczy na długo.
    Chłonność (oba wkłady na raz) całkiem przyzwoita, oczywiście nie tak jak w formowankach (ale formowanki to formowanki, a mówimy przecież o kieszonce ) Jeśli wziąć pod uwagę "małość" pupy w pieluszce (wkłady są cienkie i delikatne) i szybki czas schnięcia, to można wręcz być zaskoczonym, że naprawdę sporo pochłoną.

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Jeszcze raz ogromnie dziękuję za opinię. Wszystkie uwagi są bardzo cenne.
    Czy mogłabym Cię prosić o zrobienie zdjęcia przedstawiającego w jaki sposób część pieluszki się wysuwa? Bardzo by mi to pomogło.

Aby cena nie przerażała wprowadziłam zniżki za zakupy powyżej:

250 zł - 2% rabatu
    500 zł - 5 % rabatu
    1000 zł - 10 % rabatu

i jeśli ktoś kupi cały zestaw pieluszkowy czyli 20 szt pieluszek/otulaczy - 15 % rabatu

Przy następnej dostawie pieluszek , pojawią się też wkłady z bawełnianego weluru. Także świetnie chłoną i są milusie. Będzie można wybrać jakie rodzaje wkładów mają być dodane do pieluszki.

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Wiele pieluszek znalazło już swoich właścicieli dlatego proszę i zachęcam do recenzowania. Tylko z Wami i z Waszymi opiniami mogą powstać idealne pieluszki polskiej produkcji

Już niebawem poślę zestaw testowy.

Uprawnienia umieszczania postów