Kupy piersiowe sie chyba lepiej dopierają niż takie dorosłe???
Kupy piersiowe sie chyba lepiej dopierają niż takie dorosłe???
piore na zmiane albo w 40 albo 60 stopni w visirze sensitive z hojna dawka sody oczyszczonej i plamy naszych pieluch sie nie imaja![]()
---------------------------------
Olek _2007 i Emilka_2009
Załamałam sięPo drugim praniu dalej ślady po kupie widoczne buuu
![]()
demona wymocz w kwasku to co bez PULa- pomaga.
U nas Ignas od półtora tyg robi 5 kup dziennie- wszystkie ostro brudzące i powoli mam dośc zapierania, ciągłego prania itp....i pierwszy raz odkąd jestesmy na wielo sie pieluchy nie dopieraja . chyba tego dzidziusia sprobuje bo Jelpa miałam...no i bio-d oczywiscie, tyle ze tak jak busia nie sypie duzo proszku. Ale zawsze schodzilo a teraz... wrrr...
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
Troche OTBusia, mieszkajac w UK strasznie duzo slyszlalam o tym, ze ecover zle wplywa na pralki, raz nawet od pana, ktory taka pralke przyszedl wlasnie naprawiac...Nie mam dowodow oczywiscie
Ale czesto mi sie o uszy obijalo.
a ja nie wiem co mam robić. już gdzieś to pisałam. prałam w bambinexie, plamy nie schodziły. piore w loveli i bio-d, też nie schodzą, wygotowałam w kwasku i na jednej wkładce od itti bitti plama dalej jest, nie wiem no, nie chce zejść.... reszta tak średnio, formowanki popolini z froty troche zmiękły i zrobiły sie milsze, ale dalej nie są śnieżnobiałe. na słońce nie mam jak wystawić. jeszcze raz kwaskowanie i stipping plus soda???? ile można zajmować sie pieluchami?
K. 2009M. 2012
mnie najbardziej na plamy przydaje się BIO-D nappy fresh-wsypuję jedną miarkę do wiadra, ciepła woda i pieluszki moczą się ok godziny a potem do pralki na normalne pranie i na słońce (o ile jest) pieluszki bez plam, a ostatnio same jagodzianki u nas
![]()