Ja nie wiem czego to zasługa - pranie w 50st., woda twarda jak kamień, kupy piersiowe, plam zero![]()
ja piorę zawsze w 60st w płynie ecover i zwykle dodaję łyżkę sody oczyszczonej i kilka kropel olejku z zielonej herbaty. Plamy znikają. Kupilam kilka pieluch uzywanych, byly ok, ale bardzo intensywny zapach proszku powodował, że zanim je założyłam małej prałam kilka razy. IMO duża ilość detergentu wcale nie wpływa na dopieranie się pleuch czy ubrań.
Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011), żona Łukasza
Kupy piersiowe sie chyba lepiej dopierają niż takie dorosłe???
piore na zmiane albo w 40 albo 60 stopni w visirze sensitive z hojna dawka sody oczyszczonej i plamy naszych pieluch sie nie imaja![]()
---------------------------------
Olek _2007 i Emilka_2009
Załamałam sięPo drugim praniu dalej ślady po kupie widoczne buuu
![]()
demona wymocz w kwasku to co bez PULa- pomaga.
U nas Ignas od półtora tyg robi 5 kup dziennie- wszystkie ostro brudzące i powoli mam dośc zapierania, ciągłego prania itp....i pierwszy raz odkąd jestesmy na wielo sie pieluchy nie dopieraja . chyba tego dzidziusia sprobuje bo Jelpa miałam...no i bio-d oczywiscie, tyle ze tak jak busia nie sypie duzo proszku. Ale zawsze schodzilo a teraz... wrrr...
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
Troche OTBusia, mieszkajac w UK strasznie duzo slyszlalam o tym, ze ecover zle wplywa na pralki, raz nawet od pana, ktory taka pralke przyszedl wlasnie naprawiac...Nie mam dowodow oczywiscie
Ale czesto mi sie o uszy obijalo.