Pokaż wyniki od 1 do 20 z 85

Wątek: Spieranie plam

Mieszany widok

Chustomanka Awatar larwunia
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slomka81 Zobacz posta
    A czy to chodzi o mydełko MrBecermann...czy jakoś tak? czy to jakieś inne?
    Dokładnie, a to chodzi. To znaczy, to jest chyba DrBe.. cośtam
    Moje kochane chłopaki: G. 15.04.09 i A. 17.03.13

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez larwunia Zobacz posta
    Dokładnie, a to chodzi. To znaczy, to jest chyba DrBe.. cośtam
    DrBeckmann

Chustomanka Awatar fensterka

Domyślnie

to mydełko mam, ale u nas niestety nie działa, myślałam,że może macie inne patenty
    Problem w tym, że jest nas czterech
    Rafał mąż- 2003, Eryczek- 04.2010, Tymusiek- 05.2012, Staś- 10.2014
    i każdy chce przy Tobie LEŻEĆ.

Chustofanka Awatar vika
    Miejscowość
    Bełchatów

Domyślnie

czy któraś też ma problem z formowankami bambusowymi tots bots u mnie wszystkie pieluszki się spierają po kupkach wkłady również a te pieluszki niestety nie zostają wstrętne plamy zabarwione na pomarańczowo już nie wiem czym to spierać

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie

polecam zabieranie zimną wodą i ew. płynem do mycia naczyń (jeśli mydełko nie daje rady). a jeśli i to nie działa, to warto zaopatrzyć się w papierki lub mikropolarowe wkłady przeciwko brudzeniu (nie przebijają tak jak papierki).

Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają

Chustofanka Awatar vika
    Miejscowość
    Bełchatów

Domyślnie

zapieram na bieżąco tylko mała w nich śpi i czasem w nocy walnie qupsztala i tak sobie śpi do rana i wtedy ani rusz...ale masz rację nawet te polarki sucha pupa by mi pomogły...bo papierków nie lubię jakoś się z tym nie polubiłam a jeszcze zapytam bo nie wiem w jaki wątek wejść czy któraś też ma problem z nappime albo babyettą ??? nasz problem polega na tym że wewnętrzna warstwa polarka wystaje na zewnątrz tzn tu przy nóżkach się wywija na zewnątrz przez co ma kontakt z ubrankiem i jak mała sika to zawsze jest przemoczona w tych miejscach...może ja nie umię tego zakładać ??? nie wiem o co chodzi

Chustomanka Awatar villemko
    Miejscowość
    100lica

Domyślnie

Ja tak miałam w kieszonkach Bobolider jak mały miał jakieś 3-4miesiące, teraz jest chudszy i wszystko gra, do tej pory nie wie o co kaman

Chusteryczka Awatar Magenta
    Miejscowość
    Polska Pn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vika Zobacz posta
    zapieram na bieżąco tylko mała w nich śpi i czasem w nocy walnie qupsztala i tak sobie śpi do rana i wtedy ani rusz...ale masz rację nawet te polarki sucha pupa by mi pomogły...bo papierków nie lubię jakoś się z tym nie polubiłam a jeszcze zapytam bo nie wiem w jaki wątek wejść czy któraś też ma problem z nappime albo babyettą ??? nasz problem polega na tym że wewnętrzna warstwa polarka wystaje na zewnątrz tzn tu przy nóżkach się wywija na zewnątrz przez co ma kontakt z ubrankiem i jak mała sika to zawsze jest przemoczona w tych miejscach...może ja nie umię tego zakładać ??? nie wiem o co chodzi
    no ja własnie dlatego przeszłam na kieszonki z przeszyciami nie umiałam sobie poradzić z tymi przeciekami, wpychałam ten polarek do środka, uzywałam oryginalnych wkładów i nic, a miałam takie piekne kieszonki babyetty, do tej pory mi ich żal....gdyby babyetta szyła z przeszyciami to byłoby fantastycznie, bo uwielbiam jej mikropolarek na szczęście w kokosi można sobie wybrać jakie się chce mieć i wcale gumki nie odciskają się na udkach.

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vika Zobacz posta
    a jeszcze zapytam bo nie wiem w jaki wątek wejść czy któraś też ma problem z nappime albo babyettą ??? nasz problem polega na tym że wewnętrzna warstwa polarka wystaje na zewnątrz tzn tu przy nóżkach się wywija na zewnątrz przez co ma kontakt z ubrankiem i jak mała sika to zawsze jest przemoczona w tych miejscach...może ja nie umię tego zakładać ??? nie wiem o co chodzi
    polecam instrukcję zakładania babyetty. zaczęłam się do niej stosować i od tego czasu zero przecieków
    http://www.youtube.com/watch?v=5GdtpmVecp0

Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają

Uprawnienia umieszczania postów