Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
wiecie ja też myślę że jest fajnie jak jest się mokrym i lubię deszcz ... Klucha jak widać po wczorajszym też... ale co za dużo to nie zdrowo... bo jak już się zrobiło zimno to przestało być fajnie....
ale od czasu do czasu fajna ulewa nie jest zła..
osobiście uwielbiam deszcz latem na własnej głowieMoże jeszcze nie dorosłam?
Gorzej gdy się do domu wraca z całą gromadą i wszyscy mokrzyTrzeba się nabiegać potem...
2 + 7 (2005-2018)
Hheehhe, ja tez tak mam, ze im bardziej sie staram zlansowac, tym mi to mniej wychodzi
Ja dzis tez zaliczyłam chustoprzypał.....Pojechalismy na zakupy bez chusty....Mówiłam M. zeby spakował, ale zapomniał...Było tragicznie.....Nigdy więcej bezchustowych wycieczek. amen![]()
Karusek młodzież rozbieram w przedpokoju i potem tylko ten mam do sprzątania
Annya może się do nas przeprowadzisz![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Annya zazdroszczę zabawy może jutro będziemy miały więcej szczęścia.
Żeby nie było-osobiście bardzo lubię deszcz, uwielbiam moknąć, potem prysznic i herbatka. Ale dzisiaj... młodego telepało jak kota po tyfusie.
Wszystkie ciuchy zrzucone w przedpokoju, kąpiel dzieci, przebranie. Potem musiałam ogarnąć bałagan ciuchowo-chustowy. Biorę chustę w ręce i szok-cały ogon w błocie-tak waliły krople, że moja osiedlowa (błotno-piaskowa droga) zostawiła swe paskudne ślady. JUż wszystko wyprane, młody kilka razy kaszlnął, ale on jajcarz-pewnie żartuje.
no pewnie że żartujemoja młodsza też uwielbia udawac kaszel
![]()
Kulka mi dwa dni temu urządziła błotną kąpiel, dzieciak cały mokry wymorusany SZOK w dodatku tak się dobrze bawiła z innymi dziecmi że i mi z zamotaną Natką się dostało, byłyśmy mokrusie wszystkie trzy, po wszystkich trzech babkach spływało błoto...., ale te roześmiane mordeczki![]()
a żeby nie było, to mi dziś lansik motylkowy nie wyszedł, młode miały adhdi teraz widzę że im bardziej przykładam wagę by wszystko było cacy tym bardziej nic z tego nie wychodzi a jak wyjdę ot tak po prostu jest ok
Ostatnio edytowane przez dankin-82 ; 09-08-2010 o 21:50 Powód: lit
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
chyba trafiłem pod tą samą chmurę - deszcz zaczął padać 100m od mojej pracy i pomimo tego, że miałem parasol musiałem wykręcać w łazience nogawki i siedzieć w biurze boso![]()
http://www.leniwiec.eu strona mojego zespołu
http://www.kamilamuczynska.blogspot.com blog z fotkami moich córek
![]()
Doradca po kursie zaawansowanym Die Kinderwagenvernichtungsschule Dresden® (Drezdeńska Szkoła Unicestwiania Wózków®)